• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Rock & Ruddle

Hårbørsterne fra engelske Rock & Ruddle er skønne og smukke hårbørster, der let udreder selv filtret og besværligt hår, samtidig med at hvert enkelt hårstrå plejes og styrkes. Børsterne er fremstillet i en blanding af ægte vildsvinebørster og nylonstrå og prydet med smukke og finurlige motiver. Børsterne fås i to størrelser, der passer både små og lidt større hænder. Forkæl dig selv og dit barn med en af de smukke børster og gør hårredningen til en leg.

3 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Pris
    kr.
    kr.

Pas godt på dit hår med en kvalitetshårbørste fra Rock & Ruddle

Når du vælger en hårbørste fra Rock & Ruddle er du sikker på at stå med en virkelig dejlig og børste af høj kvalitet i hånden. Har du først prøvet at rede dit hår med en Rock & Ruddle børste, vil du aldrig føle dig tilfreds med almindelige hårbørster.

Børstehovedet på en Rock & Ruddle børste er bygget op med en bund af fleksibelt gummi med bundter af børster i en blanding af ægte vildsvinehår og nylon. For hvert lille bundt af vildsvinehår i børsten er et enkelt nylonstrå. Kombinationen af naturlige vildsvinebørster og nylon gør børsten let at trække igennem selv filtret hår og gør hårredningen til en leg. De naturlige vildsvinebørster sørger for at fordele de naturlige olier, der findes i hovedbunden igennem hvert hårstrå ved hvert strøg med børsten. De naturlige olier styrker hårstrået og gør håret blødt, smidigt og skinnende.

Lad hårbørstningen blive en stund fyldt med velvære og ro

Gør det til en rar rutine at få dit barns hår redt godt igennem hver dag. Især børn med langt hår har brug for at få lokkerne redt grundigt igennem. Lad dagens hårredning blive en stille hyggestund, hvor du og dit barn finder roen sammen. Mange børn elsker at få redt håret igennem. Berøringen og den rare kilden i hovedbunden virker beroligende og afslappende.

Find et væld af fine og sjove motiver på Rock & Ruddle hårbørsterne

Rock & Ruddle børsterne fås i mange forskellige farver med smukke og finurlige motiver og mønstre. Er dit barn f.eks. vild med flamingoer, findes der også en børste til hende. Det er en sød idé at vælge en børste med et motiv, som passer til dit barn og som det godt kan lide. Det gør det lettere og sjovere at finde børsten frem og få redt håret godt igennem.

Sådan rengør du din Rock & Ruddle børste

Hvis du husker at passe godt på din Rock & Ruddle børste, får du glæde af den i mange, mange år.
Fjern først forsigtigt alle hårene fra børsterne. Dyp børsterne i varmt vand med lidt sæbe i – brug evt. et par dråber hårshampoo.  Undgå at dyppe hele børsten i vandet. Skyl børsten i koldt vand og dup den tør i et håndklæde.  Lad børsten tørre helt færdig ved at lade den ligge med børsterne nedad. Er børsten meget beskidt, kan gummibasen forsigtigt vippes af, så snavs og skidt lettere kan fjernes.

En hårbørste fra Rock & Ruddle er en dejlig gaveidé

En fin Rock & Ruddle børste med et smukt motiv er den oplagte gave imellem veninder – og også en skøn mor/datter gave. Skal dit barn eller et andet ungt menneske i familien snart konfirmeres er en Rock & Ruddle børste også en fin og personlig gave til konfirmationen. Husk at vi hos Børnenes Kartel pakker alle gaver smukt ind - ganske gratis.