• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Miss Nella

Miss Nella er herlig makeup, neglelak, badebomber i de skønneste farver – udviklet med øje og hjerte for børns følsomme hud. Med de farverige produkter fra Miss Nella kan du trygt og sikkert lade dit barn gå all in med makeup og neglelak. Alle produkterne fra Miss Nella er nemlig dermatologisk testede, helt frie for parfume og anden skadelig kemi og er ikke testet på dyr.

56 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Miss Nellas farverige neglelakker, der er nemme at få af

Miss Nellas neglelakker findes i en hel palette af mange smukke farver - både med og uden glimmer.  Det er en sjov leg at male smuk neglelak på sine negle – eller på sin ven eller venindes negle. Og med Miss Nellas neglelakker bliver det en både sjov og sikker leg. Neglelakkerne er vandbaserede, lugtfrie og helt fri for skadelig kemi. Når neglelakken skal af neglene igen, pilles den let af. Der er derfor slet ikke brug for hverken acetone eller andre skrappe neglelakfjernere. 

Flotte øjne og røde kinder - Miss Nella er sikre og skånsomme makeup-produkter for børn

Med makeuppen fra Miss Nella bliver det sjovt og sikkert at lege makeupartist. Her er både blush og øjenskygger i mange flotte farver. Blushen fra Miss Nella giver kinderne en naturlig glød og fin farve, og den er nem at påføre med en blød pensel. Øjenskyggen fra Miss Nella fås som en duo-pakke med to farver, der matcher flot sammen – og de findes i tre farvekombinationer. Farverne i både øjenskyggerne og blushen er højt pigmenterede, så farverne også er flotte, farvestrålende og holdbare, når de påføres. Skal farverne være ekstra kraftige, kan de påføres med en våd pensel. Både blush og øjenskyggerne er nemme at få af igen med lunkent vand – evt. med en mild renselotion.

Fine farver på læberne med Miss Nellas lipbalms og læbeblyanter

Til små læber byder Miss Nella på både læbeblyanter og lipbalms. Læbeblyanterne findes i tre fine farver. En læbepen er sjov at påføre og træner også dit barns finmotorik.  Med Miss Nellas lip balms kan dit barn lege, at det er en rigtig læbestift lige som mors. Miss Nellas Lip Balms er en læbepomade, som både giver smuk og diskret farve på læberne, samtidig med at den plejer og beskytter følsomme læber. Og så er den rigtig dejlig og beskyttende i den kolde tid, hvor kulde og frost kan være hård mod små tørre læber. 

Miss Nellas badebomber er sjove og dejlige i badekarret

Miss Nella byder også på skønne badebomber i fine farver. Badebomberne smides i badekarret, hvorefter de hurtigt opløses i badevandet. Badebomberne fylder vandet med rensende badesalt, som vasker huden skånsomt. Badebomber kaldes på engelsk også for bath fizzers. Navnet beskriver meget fint, hvordan det lyder, når badebomben har ramt badevandet. Det kan være en fest at kigge på, når badbomben opløses og sprudler løs i badevandet.

Lad dit barn eksperimentere med neglelak og makeup

Mange børn bliver hurtigt optaget af at udforske de voksnes verden – og af hvordan de voksne ser ud og klæder sig. Så helt naturligt elsker børn at klæde sig ud og gå på eventyr i de voksnes klædeskab i klæd-ud-lege eller på opdagelse i mors kosmetikpung, hvor læbestifter, pudder, rouge og øjenskygge bliver drønspændende at udforske og male sig med. Med denne leg udforsker barnet både sin krop og sit ansigt.
Det er skønt at lege prinsesser og ”fine damer” og for et øjeblik lege med forskellige roller og identiteter. Det er vores faste overbevisning, at både piger og drenge skal have lov til at udforske denne verden og eksperimentere med læbestift, neglelak og makeup. Denne leg er med til at udvikle barnets egen identitet og give det vigtige sociale færdigheder.