• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Udeleg

Med de mange film og computerspil, der udbydes i dag, kan det være svært at finde på lige så sjove lege udenfor. Her har du løsningen! Vi har samlet en hel side med udendørs legetøj, så dig og dit barn kan blive inspireret til en masse timers sjov udendørsleg. Der findes udendørs udelegetøj til både drenge og piger, til når der er mange og til 1 person og alle aldre. Find det I synes er sjovest og bestil allerede i dag, så I hurtigt kan komme ud og lege. Vi leverer indenfor tre hverdage!

255 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Produktmærkninger
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Udendørs legetøj til udeleg hos Børnenes Kartel

Det store fokus på, samt det store forbrug af iPad, PC og deslige stiller store krav til udviklingen af udendørs legetøj - og til kvaliteten heraf. Det er dog også en udfordring som mange producenter af udelegetøj har taget til sig. Derfor har kvaliteten af vores udendørs legetøj sjældent været højere end den er i dag.

Udendørs legetøj handler lige så meget om fantasi som det gør noget andet. Man får ikke på samme måde serveret underholdningen, som man gør på mange andre måder i dag. Mange udendørs lege er designet til at stimulere børn, enten fysisk eller mentalt - om det er ved at bygge et sandslot, lege med hoppebolde eller noget helt andet er udelegetøj ofte noget, som bringer børn sammen i nabolaget på en anden måde end de indendørs aktiviteter gør - det kunne eksempelvis være til en omgang stikbold med blokken ved siden af eller den konkurrerende villavej. Ligeledes kan man benytte kikkerter eller lignende til at lægge en snedig taktik for hvordan man nemmest angriber naboen med vandpistoler, uden at blive opdaget.

Byg sandslotte, spil ringspil og andre udelege uden skadelige stoffer

Noget af det vigtigste ved udendørs legetøj er kvaliteten af produkterne. Det dur ikke hvis spanden til sandslottene ikke kan holde til at blive fyldt med sand, eller efterladt natten over i sandkassen. På samme måde er det heller ikke optimalt hvis de indeholder skadelige stoffer, som kan få negativ indflydelse på børn. Slutteligt er det vigtigt at sikkerheden er i top, således at der ikke er noget der kommer i klemme, noget med skarpe kanter eller lignende. Foregår udelegen i en børnehave, SFO eller i en lignende institution er det ligeledes særdeles vigtigt at kvaliteten og holdbarheden af udendørslegetøjet er helt i top - det skal kunne holde til både vejr, vind og masser af leg og aktivitet.

Hos Børnenes Kartel forhandler vi kun udelegetøj af høj kvalitet, således vil du ikke finde udelegetøj, som indeholder kemi, der kan være skadeligt for dine børn.

Giv udelegetøj som gave

Udelegetøj kan også være en god gaveide. Hos Børnenes Kartel pakker vi altid gaverne ind, ganske gratis. Du kan frit vælge mellem vores forskellige typer gavepapir, som du finder under de forskellige produkter.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er det mest populære udendørs legetøj?

Blandt Børnenes Kartels mest populære udendørs legetøj er rulleskøjter, hvormed der skabes sjov og fart over feltet. Derudover er vores insektbokse også yderst populære, hvormed børn lærer om naturen og dens spændende insekter. Sæbebobler og gadekridt er naturligvis også altid et sikkert hit.

Hvilket udendørs legetøj kan man få til små børn?

Til de mindste børn er de små køretøjer fra Dantoy altid et sikkert hit, når der skal leges udendørs. Disse er perfekte til leg i sandkassen ligesom små skovle, river, spande, sier og sandforme er. Til små børn er plastikbolde også fantastiske til at styrke motorikken.