• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Yookidoo

Yookidoo er herligt og sjovt badelegetøj, der gør badet til en endnu større fornøjelse for de små. Yookidoo er garant for masser af skønt legetøj til badet, der vil skabe begejstring på badeværelset år efter år. Se alle mulighederne her, og glæd ungerne med nyt og spændende badelegetøj. 

19 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Yookidoo-elefantbruser - en bestseller indenfor badelegetøj

Kender du allerede lidt til Yookidoo, kan det næppe undgås, at du er stødt på den populære Yookidoo-bruser, hvor selve brusehovedet er udformet som en elefant. Den fine håndbruser er et stort hit hos både børn og voksne, der gør hårvask til en leg, og mange børn, der ellers ikke kan lide at komme i bad, får hurtigt et bedre forhold til badekarret, når Yookidoo-elefantbruseren er med i vandet. 

Yookidoo-badelegetøj til børn i alle aldre

Det skal være sjovt at gå i bad, og det er det heldigvis altid, når Yookidoo-badelegetøj er en del af badeseancen. Der kan hældes og sprøjtes med vand til den helt store guldmedalje med badelegetøj fra Yookidoo, og du vil måske endda opleve, at dit barn slet ikke er til at få op fra badet igen, når først legen er godt i gang. Yookidoo-badelegetøj er i flotte, iøjnefaldende farver, der virkelig appellerer til ungerne, og legetøjet er i en kvalitet, der holder trods hyppig leg. 

Køb badelegetøj fra Yookidoo online hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel er vi glade for altid at kunne tilbyde et bredt udvalg af det bedste badelegetøj, der virkelig gør badetiden til en helt særlig kvalitetsstund. Vi håber, at du vil gå på opdagelse blandt produkterne fra Yookidoo her og lade dig inspirere til dit næste køb af godt badelegetøj til store og små. Vi glæder os til at se, hvad du vælger til ungerne, og du kan tilsvarende glæde dig til den første af forhåbentlig rigtig mange gode badestunder, hvor børnene fordyber sig i leg med badelegetøjet.