• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Stapelstein

Stapelstein skaber simpelt legetøj med mange legemuligheder. Stapelstein er særligt oplagt til motorisk leg og byg af sjove og udfordrende balancebaner, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Se hele vores udvalg af de populære produkter fra Stapelstein her, og bestil online. 

8 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Bæredygtigt legetøj i holdbar kvalitet

Legetøj fra Stapelstein er designet til at holde. Produkterne er fremstillet i 100 % genanvendelig plast, der selvfølgelig er fri for ftalater og andre usunde tilsætningsstoffer, så du trygt kan lade børnene om at lege løs. Stapelstein er et tysk mærke, og alle produkter produceres lokalt i Tyskland, så den høje kvalitet og ønsket om klimaneutralitet opretholdes. Legetøjet er vejrbestandigt og vandafvisende, så det kan leges med både ude og inde. Farven forbliver intakt trods hyppig leg, og bliver legetøjet beskidt, kan snavset nemt fjernes med en våd klud eller børste. 

Se også vores øvrige udvalg af skønt motorisk legetøj her. 

Enkle konstruktioner med endeløse muligheder for leg

Stabelsteins produktsortiment består af farvede trædesten og det populære balancebræt, der ligeledes fås i flere farver. Produkterne kan bruges hver for sig, sammen eller i kombination med andet legetøj. Lad Stapelstein udfordre barnets motorik, eller brug legetøjet til verdensbyggeri, hvor det kan agere sten, bjerge, eller hvad end fantasien rækker til, og danne alletiders landskab, som legetøjsfigurer kan bevæge sig rundt i. 

Jo flere elementer fra Stapelstein jo bedre, selvom der ikke skal meget til at gøre legen sjov. Legetøjet fra Stapelstein er tidløst og kan bruges af både børn og voksne i alle aldersgrupper, og det er fantastisk med legetøj, der bliver ved at inspirere til nye lege og ikke sådan lige går af mode. Vælg dine favoritter fra Stapelstein her, og glæd hele familien med nyt legetøj, I kan være fælles om at lege med.