• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
 • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Gurli Gris

Hos Børnenes Kartel finder du et stort udvalg af Gurli Gris legetøj. Legetøjet er baseret på Astley Baker Davies populære tv-serie for børn, af samme navn. Gurli er en skøn, elskværdig og ikke mindsk fræk gris, som bor sammen med sin lillebror George, samt Mor & Far gris.Gurli elsker at lege, få nye venner og ikke mindst hoppe i mudder! Her på siden finder blandt andet forskellige udgaver af den søde Gurli Gris Bamse i forskellige størrelser. Bamserne fås i forskellige størrelser med sin velkendte røde kjole og er ikke til at stå for med sine korte ben & arme, og uimodstålige nuttede ansigtsudtryk. Udover bamsen, har du på denne side mulighed for at finde Gurli Gris Bøger og Gurli Gris Puslespil med 24 brikker. Der vil på denne side ligeledes løbende kunne findes Gurli Gris Tilbud - Se vores udvalg af Gurli Gris til børn herunder.  

6 produkter

Filtre
 • Alder
 • Brand
 • Lagerstatus
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Gurli Gris legetøj - Populært fra TV

Gurli Gris er ikke bare populært i TV og på internettet, det er også et kæmpe hit, når det handler om Gurli Gris legetøj i form af bamser, spisestel og andre legesager. Den lille nuttede gris er meget genkendelig og både stor og små børn elsker hendes og hendes familie. Gurli Gris kan være en rigtig god legekammerat, men hun kan også lære dit barn at læse og samle puslespil. Her hos Børnenes Kartel kan du blandt andet finde Gurli Gris puslespil, som helt sikkert vil holde dit barn beskæftiget i flere timer. Eller hvis dit barn elsker at læse, så kan du også finde en Gurli Gris bog, som dit barn kan underholde sig selv med, når det får lyst til at læse i noget andet end skolebøger eller du kan bruge bogen som godnathistorie. Uanset hvad dit barn interesserer sig for, så vil der helt sikkert være noget fra Gurli Gris serien, som falder i dit barns smag.

Sov, leg og spis med Gurli Gris og hendes skøre familie

Den lille søde Gurli Gris kendt fra TV fås også som bamse her hos Børnenes Kartel. Den lille lyserøde figur er fantastisk som sovekammerat, hvis dit barn har behov for en ekstra sovebamse. Gurli Gris bamse er lavet i det blødest materiale, som gør det næsten svært at slippe den igen. Heldigvis er Gurli Gris ikke så stor, så hun er til at tage med overalt - også hvis dit barn har brug for en lille tryghed, når det skal i skole eller i børnehave. Gurli Gris skaber med sit skæve lille smil altid glæde omkring sig og hun vil helt sikkert gerne med i skole, i børnehave eller bare med på tur. Gurli Gris elsker eventyr og oplevelser sammen med dit barn, og dit barn kommer helt sikkert til at elske Gurli Gris og hendes familie. Find hele sortimentet samt Gurli Gris tilbud under vores mærker på Børnenes Kartel.

Den danske version af Peppa Pig legetøj

Gurli Gris kommer sig af Peppa Pig, som er originaltitlen på projektet. Dvs. at den i england oprindeligt hed dette. Derfor er der også nogle danskere, som stadig kalder Gurli Gris legetøj for Peppa Pig legetøj. Dette kan der være mange grunde til. Sikkert og vidst er det dog, at Gurli Gris også har fået internationaliseringen af det danske sprog at føle. 

 

FAQ – ofte stillede spørgsmål om Gurli Gris

Hvad er populært Gurli Gris Legetøj?

Alle figurerne – både som bamser og plastik figurer er et stort hit. Ligeledes er der også rigtig mange spændende Gurli Gris bøger, både interaktive bøger som siger lyde men også almindelige læsebøger med alle de søde historier.

Hvad hedder figurerne i Gurli Gris?

Gurli Gris' familie består af Far Gris, Mor Gris, Lillebror Gustav Gris, Bedstefar Gris, Bedstemor Gris. Derudover har Gurli Gris sine venner Pedro Pony, Karla Kanin, Zara Zebra, Frida Får, Emilie Elefant, Esther Æsel, Herluf Hund og Kalle kanin. Og du kan købe dem alle som legetøj her.