• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Puslespil

Puslespil er noget, børn kan lege med helt ned til etårsalderen. 

Puslespil til børn hjælper med at forbedre børnenes koncentrationsevne, og de får fokus både på genstandes farver og form. De lærer at sætte ting sammen og dermed skabe noget, der giver mening ved egen hjælp. Det er også en mulighed for forældrene at have en hyggestund med barnet, måske på en regnvejrsdag eller de lange, mørke vinterdage.

Så kig på vores udvalg af puslespil børn.

146 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Lærerige puslespil

Du kan lære geografi med puslespil - fx laver Djeco puslespil, som lærer dig verdens geografi medens du har det sjovt og morer dig med puslespillene. Her kan du blandt andet lære alt om hvor verdens monumenter er henne, sådan noget som Eiffeltårnet i paris eller operahuset i Sydney. Begge ting noget, som kan være med til at styrke selvtilliden i skolen fremadrettet.

Styrke er også stærkt repræsenteret i puslespillene med dyremotiver. Her er der både seje dinosaurusser, her er frække abekatte og her er super cool krokodiller i lange baner. Du kan blandt andet få lov at bygge den skøre, cykelkørende krokodille på stranden og med enhjørningen under armen.

Puslespil for de mindste

Find puslespil helt ned til 6 brikker. Du kan eksempelvis komme på tur med Daisy og vennerne - de smiler og er rigtig glade for at blive samlet, med de smilende motiver er der rig mulighed for at bringe smil på læberne af børnene der sidder og leger med.

Puslespil som som hjernegymnastik

Puslespil kan være god hjernegymnastik både for dig som voksen og for dit barn. De har nemlig ry for at udvikle hjernen og dennes evne til at huske mønstre. Dette er en vigtig egenskab for både børn og voksne og kan gøre livet lettere i adskillige situationer fremadrettet i livet.

En anden vigtig egenskab i dagens Danmark, er børns tålmodighed, den konstante stimuli fra digitale devices gør kunsten at koncentrere sig om en opgave der kræver tålmodighed, uimodståelig svær. Derfor er det en god ide, at træne denne tålmodighed, gerne fra barnsben og gerne i samarbejde med en forældre (som kan have lige så svært ved det som børn - endda sværere). Ligeledes kan de være en god måde at træne den logiske sans.

I forlængelse af ovenstående kan det nævnes, at de også er en god måde at koble af på og virkeligt være sammen med børnene. Det giver mulighed for dybe samtaler, det kan være om skolen eller andre dele af børnenes liv, som man måske ikke lige kommer til at tale om rundt om middagsbordet, eller i sofaen med lørdagsslikket.