• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

SOMMERUDSALG☀️

Står du og mangler en hoppebold, nyt sengetøj, knagerækker eller noget helt andet, så kan du helt sikkert finde noget billigt legetøj blandt vores outlet sortiment her på siden. Her får du masser af gode tilbud på billigt legetøj, der udgår af vores sortiment. Hver uge kommer der nyt billigt legetøj til vores outlet, så hold øje med outlet kategorien, hvert øjeblik kan netop det produkt, du søger blive sat ned til en fordelagtig pris.

554 produkter

Filtre
 • Alder
 • Farve
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Produktmærkninger
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Billigt legetøj til børn

Når ønskelisten bliver sendt ud, er der håb om at få det, man ønsker sig og det kan meget lettere lade sig gøre, hvis der indimellem findes noget billigt legetøj, der er sat ned. Legetøjs tilbud finder du her på vores outlet side, hvor alt vores sortiment af legetøj, der snart udgår, kommer hen og bliver noget billigere. Vi sørger altid for at have tilbud på legetøj, så du altid kan finde noget billigt legetøj til enhver anledning. Om det er til jul, til børnefødselsdagen eller bare som en lille ekstra gave, så er det altid dejligt at kunne spare lidt, så der bliver plads til lidt ekstra. På vores legetøjs outlet er du garanteret at finde kvalitetslegetøj og billigt legetøj, som ikke går på kompromis med kvaliteten. 

I vores sektion med billigt legetøj har vi ligeledes valgt at placere vores interiør til børneværelset på tilbud. Det har vi valgt, fordi det er vigtigt for os at samle alle vores tilbudsprodukter på samme sted. Enkelthed er en af kernefilosofierne hos Børnenes Kartel - her har vi heller ikke avancerede regler ift. levering, fri fragt osv. Her har vi altid haft de samme priser og de samme regler. 

 

Legetøj på tilbud er aldrig en dårlig ide

Legetøj på tilbud kan man altid bruge. Omend man køber det til sig selv eller til nogle andre. Legetøj bliver som udgangspunkt heller ikke for gammelt - dvs. at du godt kan købe gaverne i god tid - om det er julegaver, fødselsdagsgaver, konfirmationsgaver, dåbsgaver eller noget helt femte.  

Legetøj på tilbud som julegave kan købes hele året - sidder du i sommervarmen og drømmer dig til at det bliver vinter med julehygge og god stemning sammen med familien, så kan du få lettet abstinenserne ved at planlægge det næste julegavekøb i god tid - derved kommer du heller ikke på bagkant. Ved du at din nevø hele sommeren har talt om f.eks. en Jellycat Bamse - så kan du med fordel tjekke outlet kategorien med jævne mellemrum. Så er du i hvert fald sikker på aldrig at misse noget som kunne have interesse for folk du er "på gave med". 

Ligeledes kan man være ude i god tid til fødselsdage - der er mange penge at spare på legetøj, som godt kan være dyrt engang imellem.

Vil du spare endnu flere penge kan du passende vælge afhentning i vores butik - det koster nemlig slet ikke noget, hvis du afhenter i vores legetøjsbutik i Herning eller Silkeborg. Det samme bliver på sigt tilfældet med vores legetøjsbutik i Aalborg, men det er på skrivende stund stadig på tegnebrættet.  

Tilbud legetøj: Alt hvad hjertet begærer

For børn er legetøj ikke bare legetøj, det er noget, der skaber potentiale for en fantastisk leg, som kun begrænses af fantasien, derfor er det også nogle gange en godt, hvis man kan finde noget billigt legetøj, der stadig skaber grobund for et uendeligt legeunivers. Der findes massere af legetøjs tilbud her på vores outlet side, som vi har fyldt op med spændende billigt legetøj til børn. Her finder du alt fra dukker, til biler til sengetøj, der kan fås til en fordelagtig pris, men som selvfølgelig stadig opretholder vores gode kvalitet.

Et Legetøjsoutlet er stedet, hvor du har mulighed for at finde alt det legetøj, som dit barn ønsker sig - bare til en mere fordelagtig pris. Står du og mangler en fødselsdagsgave eller julegave til familiens yngste medlem, så er der helt sikkert noget billigt legetøj fra vores outlet sortiment, der vil falde i god smag. Her har vi nemlig skabt et endeløst univers med legetøj, der kan underholde den mindste i flere timer og som helt sikkert vækker opsigt til fødselsdagsfesten. Hos Børnenes Kartel ved vi godt, hvad børn synes er fedt at lege med, derfor har vi sørget for, at vores udvalg altid er kæmpestort, så du altid er sikret glade børneansigter, også når du køber billigt legetøj.