• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering
Billede alt tekst

“Vi knuselsker legen og fantasien”

CMS billede alt tekst
Billede alt tekst
Billede alt tekst
CMS billede alt tekst

Om Børnenes Kartel

Børnenes Kartel drives af 2 glade forældre med flere års erfaringer indenfor legetøj. "Vi er forelsket i legetøj…" mere simpelt kan det ikke siges. Vores mission er at børn skal have kvalitetsprodukter, de skal have legetøj, som kan tåle at blive leget med, og som kan stimulere fantasien- dét, tror vi på, er med til at give glade børn.

Torben,

Indehaver

​​​​​​​


”I Børnenes Kartel kan du gå på opdagelse i legetøj, der stimulerer fantasien og styrker dit barns udvikling på en god og sund måde. Vi mener, at legetøj skal holde til at blive brugt, og det er kun et plus, hvis det kan gå i arv.”Da Torben var barn, elskede han at lege med modeltog. Det gør han faktisk også i dag. Han er vild med BRIO, fordi det kan bruges i flere generationer. Hvem har ikke et par gamle skinner liggende et sted derhjemme? Som stadig passer til det, du kan købe i butikken. Torben er far til Frederikke, 8 år og Julie, 20 år.

Heidi,

Indehaver og ansvarlig for markedsføring, udvikling & indkøb


”Torben og jeg åbnede Børnenes Kartel, fordi vi begge to elsker legetøj. Legetøj skaber et univers, hvor vi kan grine, fjolle og bruge vores fantasi. Helt uden bekymringer og begrænsninger. Det er det, vi gerne vil give videre til de mange børn og voksne, der besøger os i Børnenes Kartel.”Heidi er hende, der sørger for, at du altid finder spændende og unikke varer i butikken. Det er også hende, der er ansvarlig for det store legetøjskatalog, vi præsenterer to gange om året.

”I Børnenes Kartel kan du gå på opdagelse i legetøj, der stimulerer fantasien og styrker dit barns udvikling på en god og sund måde. Vi mener, at legetøj skal holde til at blive brugt, og det er kun et plus, hvis det kan gå i arv.”
 


- Torben, Indehaver

Billede alt tekst