• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Scoot and Ride

Scoot and Ride er for alle børn, der elsker fart og friheden til nemt at kunne komme fra A til B på ingen tid. Her finder du et stort udvalg af de populære Scoot and Ride-løbehjul og matchende Scoot and Ride-hjelme, så sikkerheden er i top, når junior skal drøne derudaf på dit nye løbehjul.

20 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

De sejeste løbehjul af høj kvalitet fra Scoot and Ride 

Et Scoot and Ride-løbehjul er både alletiders transportmiddel på vej til og fra børnehave eller skole, eller når turen skal gå hurtigt hjem til vennerne, og så er det alletiders underholdning til det aktive barn, der kan lide at køre stærkt og måske øve sig på seje tricks i parken eller på den lokale skaterbane. 

De trehjulede Scoot and Ride-løbehjul styres med barnets egen kropsvægt, og det kræver typisk lidt øvelse at komme godt fra start, men når teknikken er på plads, er der til gengæld ingen vej tilbage. Løbehjulene fås i flere moderne farver, så dit barn helt selv kan vælge det flotteste løbehjul af dem alle, og udvalget byder selvfølgelig også på Scoot and Ride-hjelme, så du kan få styr på sikkerheden, inden du sender barnet afsted på løbehjulet. 

Find endnu flere løbecykler, gåbiler og løbehjul her.   

Alletiders tilføjelse til vognparken

Et løbehjul er ikke kun sjovt at køre på. Det er også super til at træne barnets motorik og særligt balanceevnen. Det kan noget andet end for eksempel en cykel eller et par rulleskøjter kan, så selvom I måske allerede har godt fyldt op af køretøjer til ungerne derhjemme, så overvej alligevel, om ikke der skal tilføjes et løbehjul til samlingen. Scoot and Ride laver løbehjul i rigtig god kvalitet, der kan holde til at blive kørt på ofte, og passes der godt på løbehjulet, kan det nemt gå i arv til andre børn i familien eller vennekredsen, når dit eget barn er færdig med at bruge det. 

Fra løbecykel til løbehjul

Scoot and Ride laver primært løbehjul til børn fra 2 år og op, men faktisk kan de helt små fra omkring 1 år også komme ud at køre. Et af de mest populære produkter fra Scoot and Ride er 2-i-1-løbehjulet, der starter med at være en løbecykel og senere kan laves om til løbehjul på blot et øjeblik, når barnet er sikker nok motorisk. 2-i-1-løbehjulet kan altså vokse med barnet og er en rigtig god gaveidé til barnedåben eller barnets første fødselsdag.

Overrask dit barn med et helt særligt Scoot and Ride-løbehjul

Et løbehjul vil vække glæde hos de fleste børn, der hurtigt vil lære, hvordan løbehjulet skal styres. Løbehjulene fås i flere modeller med forskellige funktioner og smarte detaljer, heriblandt bremse på baghjulet og lys i hjulene, når der køres. Tag dig god tid til at læse om de forskellige modeller, så du er godt klædt på til at vælge det løbehjul fra Scoot and Ride, der passer allerbedst til dit barns alder og niveau. Bestil det online her, og få det leveret inden længe, så det snart kan tages i brug for første gang til stor begejstring for det stolte barn, der er den heldige fører af løbehjulet.