• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Siku

SIKU er metal legetøjsbiler, -traktorer, -lastbiler og -arbejdsbiler i høj kvalitet. De bliver designet i Tyskland og har siden starten i 1920`erne begejstret børn verden over for deres fine detaljer. Legetøjsbilerne fra SIKU tager udgangspunkt i modeller fra den virkelige verden og bliver til små kopier i størrelsen 1:50. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten, uanset om det er en John Deere traktor, Mercedes lastbil eller personbiler med campingvogne - og alle er med yderst detaljerige kendetegn. SIKU bilerne er et musthave på børneværelset.

18 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Leg og lær med en SIKU traktor

Er dit barn vild med lastbiler, traktorer og arbejdsbiler, så er SIKU legetøj lige noget for dit barn. SIKU legetøj er nemlig et helt sortiment af metal legetøjsbiler, traktorer og arbejdsbiler, som ligner den vaskeægte udgave bare i miniatureudgave. Med SIKU legetøj kan dit barn derfor nemt skabe sit eget univers fyldt med store maskiner og deres funktioner. Du kan blandt andet få en SIKU traktor 1:50 med både en almindelig trailer, en trætransport og en halmpresser. Der er alle de maskiner, som dit barn skal bruge i sit arbejde på sin imaginære bondegård, når markerne skal høstes, halmen skal hentes og dyrene skal transporteres.

SIKU biler: Et væld af muligheder

Det er ikke kun bondegårds maskiner, som man kan få fra SIKU sortimentet. Hvis dit barn drømmer om at blive kranfører, bygmester, lastbil- eller buschauffør, er der også mulighed for at få disse køretøjer i miniatureudgave hos SIKU. Ikke nok med det, så kan man også få en SIKU brandbil, som kommer de brændende huse til undsætning på få minutter. Eller hvad med en SIKU kran, der kan strække sin lange metalhals så langt, at den kan nå op til selv de højeste huse. For foden af den store kran, skal der selvfølgelig stå en SIKU gravko, der kan hjælpe kranen med at udføre sit byggearbejde. Massere af timers leg er sikret.

SIKU legetøj hos Børnenes Kartel

SIKU legetøj er faktisk ikke bare store arbejdsmaskiner, som handler om hårdt arbejde. Når dit barn holder fri fra sin SIKU truck, så kan dit barn faktisk også få en SIKU mercedes, som kan trække både campingvogn, motorbåd eller motorcykeltrailer efter sig. Denne mulighed udvider barnets univers og giver det mulighed for også at tænke på fritidsaktivitet, som man kan tage sig til med en SIKU bil. Legetøjet er med til at skabe fremtids drømme og visioner hos barnet, mens det leger, at barnet er føre af en stor bombastisk kran eller en lille fiks truck.

SIKU i størrelse 1:50

Miniature køretøjerne er helt virkelighedsnær både i forhold til farve og arbejdsfunktion, og det skaber virkelig et virkelighedsnært billede af, hvad en SIKU kran indeholder, hvor mange turister en turistbus kan have med, og hvordan det ser ud i bagagerummet på en DHL leverings lastbil. Dette gør både legen sjov og lærerig samtidigt med, at barnet får udvidet sin horisont i forhold til, hvilke jobs der findes, hvad man laver, når man er truckfører, og hvordan en motorbåd ser ud helt tæt på. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan findes på af lege, udfordringer og arbejdsopgaver med SIKU legetøj. Find hele sortimentet her hos børnenes kartel, og find det køretøj, som dit barn ønsker sig.