• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Pokémon

Har du et barn, der er helt vild med Pokémonuniverset, vil vores udvalg af Pokémonlegetøj uden tvivl være et stort hit. Legetøjet kan bruges i timevis af fantasifuld leg, og der kan leges både alene og sammen med vennerne. Se alle mulighederne her, og forkæl dit Pokémonglade barn med nyt, sejt Pokémonlegetøj. 

67 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Bredt udvalg af det sjoveste Pokémonlegetøj

Du husker måske selv Pokémon fra barndommen, og det er ret fantastisk, hvordan Pokémon stadig hitter hos mange børn i dag. Mest kendt er Pikachu, men i virkeligheden er der jo flere hundrede forskellige pokemoner, der hver især har deres egne unikke egenskaber. Der er derfor også rig mulighed for at finde en eller flere pokémoner, der får en særlig plads i hjertet, og er de ikke allerede flyttet ind på børneværelset i skikkelse af Pokémonlegetøj, er det måske på tide, at de gør det. Vælg blandt alt fra samlekort til Pokémonfigurer og Pokémonbamser her.

Actionfyldte rollelege med inspiration fra Pokémonuniverset

Der gemmer sig en lille samler i de fleste børn, og er det Pokémon, der fanger interessen lige nu, vil samlingen af figurer eller samlekort sikkert hurtigt gribe om sig. Jo flere figurer eller samlekort, jo sjovere bliver legen, og det er oplagt at ønske sig nyt til samlingen, når der igen skal skrives ønskeseddel til jul og fødselsdag. Varer interessen ikke ved for evigt, vil der helt sikkert stå andre børn i kø til at overtage legetøjet, for Pokémonlegetøj er populært generation efter generation. Lige nu er det dit barns tur til at nyde universet og dets mange seje karakterer, og vil du støtte op om interessen, håber vi, at du vil gå på opdagelse her og forkæle dit barnet med nyt og spændende Pokémonlegetøj. 

Find dit barns næste tilføjelse til Pokémonsamlingen her

Som en ægte Pokémonfan, kan man selvfølgelig aldrig få for meget Pokémo-legetøj. Dit barn har sikkert allerede en god idé om, hvad der mangler i samlingen, og det vil vække stor lykke og begejstring, hvis legetøjet er at finde under juletræet eller blandt fødselsdagens pakker. Pokémonlegetøj kan selvfølgelig også gives som en lille “bare fordi”-gave uden særlig anledning, og har du endnu ikke spottet det næste Pokémonlegetøj, der skal have en plads hjemme på børneværelset, er det nu, du skal scrolle igennem udvalget og lade dig inspirere. Vi sidder klar til at modtage din bestilling, så du snart kan glæde en helt særligt Pokémonfan i dit liv.