• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Cam Cam

Cam Cam er et skønt børneinteriør univers i dansk design med flot nordisk stil. Interiør kollektionen består af alt det lækre til børneværelset og baby´s start som fx Cam Cam sengetøj, Cam Cam stofbleer, sutteholdere, Cam Cam ammepuder med fossflakes og puslepuder, samt pusletasker, guirlander, Cam Cam uroer, lamper og en lille fin serie til dukkerne. Når Cam Cam designer deres produkter, er det med fine prints inspireret af gamle japanske mønstre tilsat flotte douce farver, der giver et æstetisk og tidsløst udtryk, som passer til både børn og voksne. Alt fra Cam Cam er lavet i 100% økologisk og GOTS-certficeret bomuld.

59 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Cam Cam - Babyudstyr som er garant for kvalitet

Cam Cam er kendt for deres høje kvalitet, kombineret med ønsket om at lave produkter der er økologiske. Deres udgangspunkt er deres kærlighed til børn og babyer. De mener, at babyerne fortjener det bedste på markedet - et statement, som vi hos Børnenes Kartel er helt enige i. Cam Cam kombinerer kvalitet og økologi, med målet om at skabe produkter, der er af så høj kvalitet, at de kan overleveres fra generation til generation.

Cam Cam hedder også Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen er et produkt af arkitektparret Sara og Robert der, som navnet antyder, kommer fra København. Derfor har deres kollektioner også udgangspunkt i dansk design og arkitektur, de stiler efter produkter i tidløst design, som skaber rolige omgivelser for børn og babyer.

Cam Cam eller Camcam?

Det er et spørgsmål, som vi ofte er stødt ind i rundt omkring på nettet og svaret er entydigt - mærket hedder faktisk Cam Cam, i to ord. Men i daglig tale, kan det hurtigt komme til at lyde som Camcam, derfor er spørgsmålet også helt naturligt. Egentligt er begge ting en “forkortelse” for Cam Cam Copenhagen, som er det fulde navn på brandet.


Børnenes Kartel tror rigtig meget på Cam Cams vision om bæredygtighed og kvalitet. Vores indtryk er, at de gennem de seneste 6 - 7 år, til stadighed har bevist, at de er i stand til at arbejde målrettet mod deres mål om at levere kvalitet, som potentielt kan holde gennem flere generationer. Derfor støtter, og forhandler, vi til stadighed Cam Cam Copenhagen og det har vi planer om at blive ved med langt ud i fremtiden. Vi forhandler både brandet i vores butikker og vi forhandler Cam Cam online her på siden.

Ude til venstre kan du finde en række underkategorier til, her er blandt andet en kategori med Cam Cam pusletasker.

FAQ om Cam Cam Copenhagen

Hvordan tænker Cam Cam bæredygtighed ind i branded?

Når det kommer til bæredygtighed i børnetøj, er der et par nøglefaktorer at huske på. Først og fremmest er det vigtigt at vælge tøj lavet af bæredygtige materialer som økologisk bomuld eller bambus. Alt dette har Cam Cam Copenhagen høj fokus på.

Hvilke produkter Cam Cam produkter er populære?

Cam Cam Copenhagen er en dansk designvirksomhed, der skaber smukke og tidløse produkter til hjemmet. Deres produkter er populære for deres enkle, elegante design og deres høje kvalitet. Cam Cam-produkter er populære for både børn og voksne, og de har en bred vifte af produkter til rådighed, herunder møbler, sengetøj, legetøj og meget mere. Nogle af deres mest populære genstande inkluderer Cam Cam Cradle, Harlequin Blanket, Rabbit Nightlight samt deres pusletaske.