• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Dukker

Se det store online udvalg af dukker og tilbehør til dukker, for børn i alle aldre. Vi giver dig et kæmpe udvalg af dukker fra de mest populære mærker som BarbieGötz, Corolle, HABA og mange flere. Ligeledes har vi dukker, der har mange funktioner til de lidt større piger, og så har vi søde bamsedukker & baby dukker til små børn og babyer. Vores udvalg af dukker kommer i forskellige størrelser og typer. Blandt de populære og store dukker finder du blandt andet de klassiske Our Generation dukker, som kommer i helt op til 46 cm og med at hav af fantstisk tilbehør. Du finder på denne side ligeledes også et stort udvalg i dukketøj og sko, samt dukkevogne, dukkesenge og dukkelifte til de forskellige typer dukker. Find den dukke, som dit barn vil få allermest glæde af, og bestil online i dag. God fornøjelse. 

425 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Stort udvalg af dukker til store og små

Dukker har været populære i mange år. Der er noget fascinerende over dukker, som sætter gang i legen ved mange børn. Der findes søde dukker og mere cool dukker - uanset hvad dit barn foretrækker, bør i tage et kig på mulighederne blandt vores dukker her på siden. En sød dukke giver lyst til at give omsorg og til at passe godt på, imens en sej dukke måske inspirerer til et spændende eventyr, hvor barnet kan prøve forskellige grænser af. Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen, og vi ved at i vores udvalg af dukker, vil det helt sikkert være nogle som vil inspirere dit barn.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken dukke skal jeg vælge?

Det at vælge hvilken dukke din barn skal have, kræver nøje overvejelser. Små børn vil generelt få mere sjov ud af bløde dukker, som er nemme at håndtere. Større børn kan lege mange timer med en dukke der har tøj og andet tilbehør. Tag barnet med, og vælg sammen en dukke der passer til barnets behov. Se vores store udvalg.

Hvilke dukker er populære?

Det kommer meget an på alderen på barnet. Vi har kæmpe udvalg af dukker fra de mest populære mærker som Götz, Corolle, HABA og mange flere. Vi har ligeledes et stort udvalg af de klassiske Our Generation dukker, som henvender sig til de lidt ældre børn.