• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Børneværelset

Her finder du alt, hvad du behøver til at indrette børneværelset og skabe de bedste rammer for dit barn! Vi har et lækkert og bredt sortiment, som blandt andet dækker kvalitets børnemøbler, uroer, lamper, plakater, opbevaring, pyntepuder og meget andet. Alle vores produkter har flotte farver, der passer til både piger og drenge. Du finder også flotte og lækre økologiske tekstiler i stilrent skandinavisk design. Send dit barn i drømmeland med det lækreste økologiske baby sengesæt fra Filibabba, og er dit barn lidt større, kan du med fordel vælge det flotte økologiske junior sengetøj fra Konges sløjd

Vi går meget op i at skabe trygge rammer for dit barn, og håber, at du på vores side vil blive inspireret og få idéer til, hvordan du kan indrette et unikt børneværelse for dit barn. Et sæt nye
pyntepuder i flotte farver, en snekugle med lys eller nye plakater til væggene kan gøre underværker, når børneværelset skal indrettes eller trænger til fornyelse. God fornøjelse!

642 produkter

Filtre
 • Alder
 • Farve
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Produktmærkninger
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Interiør til børneværelset for enhver smag

Hvad end dit barn skal have lyserøde prinsesser eller farlige dinosaurer, så har Børnenes Kartel et bredt udvalg af produkter til børneværelse indretning, som med garanti vil falde i dit barns smag. Tag dig god tid og kig rundt i vores udvalg af børneværelse interiør og vi garanterer dig at du vil finde mange gode ideer til indretning af børneværelse.

Indretning af børneværelset med Børnenes Kartel

Mangler du ideer og inspiration til indretning af børneværelset, så er du kommet til det helt rette sted. Siden vi startede Børnenes Kartel, har det været et erklæret mål at finde de bedste produkter til børn, derfor finder du ikke blot legetøj på Børnenes Kartel, du finder også et stort udvalg af produkter til indretning af børneværelset. Her er der fokus på gode, sunde produkter, som kan holde i mange år. Vi beskæftiger os en del med skandinavisk design og med ting der drager inspiration herfra. Derfor vil du også finde en overvægt af produkter af dansk oprindelse og i en kvalitet der tåler lang tids brug. Et eksempel på dette er den berømte Sebra seng, et design der har sin oprindelse i de tidlige 40’er og tegnet af Viggo Einfeldt. Viggos seng blev genskabt i 2016 med Sebras overtagelse af det kendte varemærke og siden da har man igen kunne købe dette berømte interiør til børneværelset.

Generelt set er indretningen af børneværelset bare uhyre vigtigt for om børneværelset er et fedt sted at lege, hvis indretningen leger med og inspirerer, så bliver legen også det sjovere. Hvem siger at sådan noget som lamper ikke skal være sjovt? Det kan da sagtens være en del af legen - tag eksempelvis lampeskærmene fra Moulin Roty - de er ideelle til at give inspiration til cirkuslege rundt omkring i det lille hjem.

Indretning med fokus på miljøet

Som med vores legetøj og vores børnetøj tager vi i vores udvalg af inventar til børneværelset også udgangspunkt i nogle produkter, som har en vis grad af bæredygtighed. Eksempelvis er Sebra sengene malet med miljøvenlig maling, som ikke vil have negativ indvirkning på dit barns udvikling. Ligeledes finder du en del af produkterne fra Filibabba i denne kategori, et dansk brand der har den flotte GOTS certificering, denne certificering betyder, at deres tekstiler er økologisk fremstillet og er blevet behandlet økologisk hele vejen igennem forarbejdningsprocessen.

Man kan ikke sige indretning uden at sige opbevaring af legetøj. Opbevaring er da også et af de store fokuspunkter i vores sortiment. Væk er de kedelige kasser, man kender fra gamle dage, hos Børnenes Kartel er opbevaringen af legetøjet en del af indretningen af børneværelset og ikke noget der nødvendigvis skal gemmes væk - her er opbevaringen ofte en del af legen. Der er blandt andet mulighed for at gøre legetøjskasserne til en del af legen.

Børneværelse interiør som gave

Leder du efter en god gave til vordende forældre eller til en børnefødselsdag? Så tag gerne et kig rundt i vores sortiment her på siden. Vi har et stort udvalg, både til indretning af store børneværelser og til indretning af det lille børneværelse. Se blandt andet et udvalg af sparegrise, som kan inspirere enhver til at spare lidt ekstra op.
Hvad end du vælger en sparegris eller noget helt andet, så kan du altid få din gave pakket ind hos Børnenes Kartel - helt gratis. Du vælger blot indpakning samme sted som du lægger varen i kurven. Her er der også forskellige typer af indpakningspapir at vælge mellem. Du vil altså både have mulighed for noget til drenge og til piger.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan skal børneværelset indrettes?

Et børneværelse kan indrettes på mange måder. Hyggelige plakater og billeder er med til at skabe den rigtige stemning. Ligeledes kan den rette belysning også spille en stor rolle. Vi har et stort udvalg af disse ting her på siden.

Indretning af pigeværelse?

Et pigeværelse kan indrettes på mange måder. En vigtig ting er at holde pigeværelset opryddet, ved hjælp af opbevaringsmuligheder. Det kan være med kasser, hylder, reoler og skabe, samt skuffer under sengen. Dekorative og funktionelle opbevaringsmuligheder, som passer til pigeværelsets indretning.

Indretning af drengeværelse?

Et rigtig drengeværelse skal indrettes med farver på væggen og forskellige plakater. Ligeledes kan spændende og hyggelige lamper gøre en verden til forskel for indretningen.