• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Learning Resources

Learning Resources byder på et væld af spændende læringslegetøj til børn i alle aldre. Væk dit barns interesse for naturen med et sejt mikroskop eller kikkert. Hjælp det med matematik og talforståelse med sjove tælledyr eller Snap Cubes. Eller hvad med et spændende laboratoriesæt, så barnet kan eksperimentere og lære om kemi og fysik? Alt er produceret i en superkvalitet, der kan tåle at blive leget med i lang tid.

8 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Læringslegetøj til store og små fra Learning Resources

For Learning Resources er det en hjertesag, at barnets naturlige nysgerrighed, krop og sanser skal være det, der driver hele barnets læringsproces - det skal simpelthen være sjovt at lære. Det farverige, finurlige og innovative legetøj i super lækker kvalitet er derfor designet specielt med den hensigt at vække barnets lyst til at lære, udforske og eksperimentere igennem legen. Det er simpelthen legetøj, der er skabt til læring for både store og små børn.

STEM med Learning Resources

Som brand har Learning Resources meget fokus på, at legetøj skal formidle elementer fra STEM-læring. STEM er en forkortelse af Science, Technology, Engineering og Maths og er blevet et begreb, der bruges til læring, der på en legende måde inddrager disse elementer. Legen med STEM-inspireret læringslegetøj er både sjov og spændende og ruster børnene til bedre at forstå den verden, de lever i. Det er Learning Resources Laboratoriesæt et godt eksempel på. Med sættet kan børnene lege, de er seje forskere, imens de udfører sjove eksperimenter med de mange farvestrålende dele, som ligner og fungerer som rigtigt laboratorieudstyr. Og imens legen står på og eksperimenterne udføres, tildrager børnene sig faktisk vigtig viden om kemi og fysik.

Lær tallene med Learning Resources.

Når man er lille, kan det at lære at tælle være rigtig svært. Derfor har Learning Resources også udviklet flere forskellige legesæt med sjove tælle- og sorteringslege. Søde dyr med tal på, som kan sorteres og stilles i en række kan være sjov måde at lege læring om tallene ind. Mange af Learning Resources legeredskaber til tælle- og sorteringslege bruges allerede af pædagoger og lærere verden over som vigtige redskaber når eleverne i de mindste klasser skal lære om talforståelse og matematik. Med de sjove redskaber leges læringen ind, så undervisningen bliver både sjov og engagerende.

På opdagelse i naturen med Learning Resources

Er dit barn en rigtig naturelsker, der nyder at tilbringe dagene udendørs med at lede efter regnorme og bænkebidere at studere, har Learning Resources også fine redskaber, der kan hjælpe med at gøre naturobservationerne endnu mere spændende. Et mikroskop, der er nemt at indstille for små hænder, bringer alle naturens fine detaljer helt i øjenhøjde med barnet. Og får barnet en god og robust kikkert i hænderne, kan det observere endnu flere små vidundere, som kan nydes i god og sikker afstand. Barnet tilegner sig masser af naturvidenskabelig viden på egen krop og lærer at respektere og passe på naturen.

Om Learning Resources

Learning Resources har i over 25 år skabt legetøj, som stimulerer nysgerrighed og lyst til læring hos børn over hele verden. Learning Resources blev grundlagt i Chicago i 1984 og producerer fortsat banebrydende læringsredskaber og legetøj. Igennem årene har Learning Resources vundet et hav af priser for deres innovative legetøj og er kendt og elsket af forældre, lærere, pædagoger og ikke mindst nysgerrige og videbegærlige børn.

Learning Resources hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel er vi meget glade for at kunne tilbyde dig det spændende læringslegetøj fra Learning Resources. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg som henvender sig til både de helt små og de lidt større børn. Husk også at læringslegetøjet er en fantastisk gaveidé til alle nysgerrige børn, der bare MÅ vide, hvordan alting hænger sammen. Er du i tvivl om, hvilket legetøj, der passer til dit barn, står vi altid parate til at hjælpe dig med råd og vejledning. Husk at vi altid pakker dine køb smukt ind i vores eget gavepapir, så gaven er helt klar til at blive foræret væk til fødselsdage eller til jul.