• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

MaMaMeMo

Danske MAMAMEMO er designet og udviklet af ASTRUP Group. MaMaMeMo giver barnet et helt univers, der ligner den voksnes. Hos MaMaMeMo fås nemlig alt fra møbler, der ligner et rigtigt køkken til de helt små madting, børnene kan lege med. Fx finder du et køle- fryseskab til børnenes legekøkken samt et helt mini-køkken, som de små kan boltre sig i.

 

Legemaden omfatter alt, hvad barnet kan ønske sig: Om det er en lækker isvaffel, “rigtig” pålægschokolade til morgenmadsbordet eller en pakke havregryn, så finder du det iblandt de mange lækre produkter fra MaMaMeMo.

 

Legetøjet er kvalitetslegetøj med højt pædagogisk indhold. Fordi produkterne ligner rigtige produkter fra de voksnes verden, lærer børnene at indrette sig og lever sig ind i de voksnes roller. 

 

MaMaMeMo har et stort udvalg af trælegetøj, som giver barnet masser af timer med sjov og leg, og hvor barnet kan lave lege ud fra virkeligheden. Det gælder fx sjove sjippetove og snurretoppe.  

 

Med det søde jordbær testel kan barnet have et sødt teselskab med bamserne eller familien, eller barnet kan lege kok med det store udvalg af legemad. Uanset hvad barnet måtte ønske sig, er det noget at hente i MaMaMeMo-kategorien.

153 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

MaMaMeMo hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel er vi stolte af at være MaMaMeMo forhandler. Det er vi fordi vi kan tilbyde et stort udvalg af klassisk MaMaMeMo legetøj lavet i træ. Det er lavet med fokus på børns udvikling og trivsel, som gennem logiske lege med situationer fra hverdagen får forståelse for hvilke ting mor og far laver i løbet af dagen. Hos Børnenes Kartel er vi glade for at kunne tilbyde MaMaMeMo legetøj og vi står med glæde står inde for at føre det velkendte mærke fordi det stemmer overens med vores egne værdier omkring; Stimulerende leg og glade børn gennem produkter af høj kvalitet.

Med MaMaMeMo legetøj får dit barn en lang række muligheder for at gengive nogle hverdagssituationer. Produkterne kommer i højkvalitets træ og ligner produkter, der bliver brugt i den almindelige dagligdag af de fleste familier. Dit barn får indsigt i hverdagen med den pædagogiske leg og får derigennem en forståelse for hvordan man skal opføre sig og tilpasse sig i hverdagen.

Legetøj i træ og med god holdbarhed

Produkterne fra MaMaMeMo er lavet i træ hvilket giver en utrolig god holdbarhed. De kan tåle at blive brugt til hverdag uden at de nemt går i stykker. Når man har med mindre børn at gøre er det utrolig vigtigt at tænke over hvordan vi passer bedst på dem. En god start er at købe MaMaMeMos træ mad fremfor andet plastiklegemad, da babyen undgår at komme i kontakt med unødigt plastic

Det robuste træ som produkterne bliver lavet tåler både, snot og savl og kan med deres venlige overfladebehandlede sider nemt rengøres, så den hurtigt er klar til brug igen.

Historien og navnet bag MaMaMeMo

Med det kreative navn MaMaMeMo er der garanteret mange der undre sig over hvad det står for eller hvilken betydning det har. Producenten bag mærket AM leg har lavet det populære legetøjsmærke med tanke om at give det et personligt touch. Derfor er mærket opkaldt efter ejerne af AM legs 4 børn.

Hos MaMaMeMo tænker man hele tiden på hvordan man kan udvikle sig. De finder løbende på nye og spændende ideer omkring deres næste produkter.

AM leg har i en lang årrække været trofaste leverandører af legetøj i den allerhøjeste kvalitet man kan finde på markedet. Hos AM Leg har det været en klar målsætning om at man vil levere kvalitetslegetøj til det legetøjsmarkedet med et højt indhold af pædagogiske leg. De vil samtidig være gode samarbejdspartnere med deres forhandlere ved at være leveringsdygtige til tiden. Alt dette skulle stemme overens med deres mål om øge kvalitetsniveauet og være til gavn for både børn og kunder. 

MaMaMeMo som gave

MaMaMeMo legetøj er den perfekte ide til mindre børn, der gerne vil være med hvor det er sjovt. Med legetøj fra MaMaMeMo får dit barn mulighed for at deltage i hverdagens projekter, hvad end det er i køkkenet, i værkstedet eller noget helt tredje. Hos MaMaMeMo har man lavet sjove produkter som skulle forestille hverdagssituationer.

Med en gave fra MaMaMeMo er du sikker på at give et barn en god gave som vedkommende vil blive glad for og som helt sikkert vil blive brugt ofte.

Hos Børnenes Kartel er vi vilde med gaver. Derfor vil vi også gerne tilbyde dig at pakke din ordre ind ganske gratis hvis du ønsker det. Du vælger blot hvilken anledning den skal pakkes ind til når du lægger produktet i kurven. Så klarer vi resten. Vi håber du får en god oplevelse med at handle hos Børnenes Kartel.

FAQ – ofte stillede spørgsmål om MaMaMeMo

Hvad er MaMaMeMo?

Der findes mere end 85 forskellige schleich heste. Mange forskellige typer heste som Holstener MaMaMeMo er navet på et populært legetøjs brand, hvor navnet stammer fra stifterne Anette og Poul Erik børn. Det er en sammensætning af deres børns 2 første bogstaver i navnene, nemlig Marie, Mads, Mette og Morten.

Hvilke produkter laver MaMaMeMo?

Alt inden for legemad, legekøkken, spil og andre aktiviteter som er fremstillet af slidstærkt træ. Alle varer er CE-mærkede og godkendt efter standarden EN:71 og lever op til alle gældende regler inden for certificeret legetøj. Ligeledes er produkterne FSC-certificeret, som sikrer en bæredygtig træproduktion.