• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Sofie Schnoor

Sofie Schnoor er dansk designet interiør til børneværelset i sød og enkel stil - også kendt under navnet Petit by Sofie Schnoor. Kendetegnet for Sofie Schnoor kollektionen til de små er de skønne printdesigns, som laves på både sengetøj og børnetøj. Det er et design, der passer godt ind i den nordiske stil, men samtidig har en fin kant af noget modigt og humoristisk, der tiltaler både børn og voksne. I den flotte kollektion fra Sofie Schnoor findes eksklusivt sengetøj, sengerande, ammepuder, hagesmække, babyhuer og meget mere. Se de fine style med print af egeblad eller de nye kollektioner der hele tiden kommer.

39 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Petit Sofie Schnoor: Materialerne

Materialerne i produkterne er meget varierede. Fælles for dem er dog, at det er af en høj kvalitet. Tøjet er eksempelvis lavet af OEKO-TEX® materialer. For at sikre, at der ikke kommer giftige stoffer ind i børns sarte hud.

Det er et erklæret mål, at materiealerne i disse, specielt børneprodukterne er lette og behagelige, så børnene kan bevæge sig. Ligeledes er det en vigtig kvalitet i skoene, at der er en vis fleksibilitet, således at der et stort fokus på læderprodukter. Det være en kvalitet, som findes i blandt andet italiensk læder.

Fleksibilitet har ligeledes været et stort fokus for Petit by Sofie Schnoor, børn skal have lov at rende rundt og udvikle deres leg, på en måde som ikke bliver begrænset af tøjet.

Valg af farver hos Petit by Sofie Schnoor

Farvevalget er et stort fokuspunkt hos Sofie Schnoor, således ser man ofte forskelle på farverne fra en kollektion til den næste. Tidligere har der været et stort fokus på dyreprint hos Sofie Schnoor til piger, i en anden periode var der stort fokus på denim til drengebørn. Tiderne skifter og Petit Sofie Schnoor har en tendens til altid at være på forkant med hvad der rykker sig indenfor branchen.

I vinteren 2018 har der været stort fokus på at det skulle være både sjovt og nemt. Ikke blot i forbindelse med at have det på, men også at det skal være nemt at kigge på.

Generelt findes tendenserne, stilen og farverne fra Sofies egne rejser rundt omkring i verden, det være sig i de store modekapitaler som eksempelvis New York og Los Angeles. Men der drages ligeledes inspiration fra firmaets omgivelser i København og børn i bybilledet.

Selv i dag, hvor Petit by Sofie Schnoor er blevet en international succes, har hovedarkitekten bag, Sofie, stadig hands on med valg af print, farver og kollektioner, inden de bliver sendt afsted. Således flugter alle styles, som bliver sendt ud, med brandets vision.

Sofie Schnoor Petit Vaskeanvisninger

Det er ikke muligt at give en samlet vaskeguide specifikt til Petit by Sofie Schnoors produkter, det er kompliceret i den forstand, at der er lige så mange forskellige vaskeanvisninger, som der er styles. Derfor er det nemmeste at kigge på de forskellige produkters vaskeanvisninger, for ikke at komme til at gøre noget der kan skade produkterne

Petit by Sofie Schnoor - hvordan skiller det sig ud?

Bevægeligheden og friheden er noget af det, som adskiller Petit by Sofie Schnoor fra andre mærker. Dette skal forstås sådan, at hovedfokus hos Sofie Schnoor er på bevægeligheden. Børnenes bevægelser gennemsyrer hele produktionen fra start til slut, man kunne faktisk kalde udtrykkene “bevægelighed” og “mobilitet” for essensen af brandet og de værdier, som mærket bygger på.

En anden ting, som adskiller Petit by Sofie Schnoor fra nogle andre mærker, er det kvalitetsfokus som fra dag 1 har været lagt for dagen. Vi skrev tidligere, at man benytter de OEKO-TEX® i deres børnetøjskollektion. Det er et bevidst valg, som er blevet lagt fra starten af firmaet, fordi forskning viser, at man ofte udvikler allergi i de yngste år, noget som bliver hængende gennem hele livet.

Børnenes Kartel: Petit by Sofie Schnoor med stolthed

Kollektionerne fra fra det Københavnsk baserede firma henvender sig både til børn og babyer, således kan du finde produkter til de helt små og til de lidt større i familien.

Hos Børnenes Kartel er vi rigtig glade for at forhandle Petit by Sofie Schnoor. Der er få brands i denne genre, som er lige så inspirerende i dagens Danmark. Ligeledes er vi også stolte af at støtte op om et dansk iværksætter eventyr. Dette eventyr har, ligesom os hos Børnenes Kartel, børnene og deres velbefindende i fuldt fokus. Vi ser med andre ord et stort værdifællesskab med Petit by Sofie Schnoor, hvis succes vi til stadighed bliver ved med at støtte op om.

Petit by Sofie Schnoors erklærede mission er, at børn skal ses som individer i stedet for over-dekorerede børn - alle børn har deres egen coolness og personlighed