• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Gulvtæpper

Gør børneværelset stilfuldt og hyggeligt med et nyt gulvtæppe til børneværelset. I vores udvalg finder du fine kludetæpper, runde tæpper og hæklede gulvtæpper til børneværelset fra mærker som Sebra, Liewood og Bloomingville Mini. Du finder også fine legetæpper og et blødt legegulv, som både baby og de lidt større børn kan sidde og lege eller ligge på.

Gør børneværelset flot og stilfuldt med et lækkert tæppe og fine billeder eller plakater. Hos Børnenes Kartel har vi både farverige gulvtæpper, enkle gulvtæpper og sjove børnetæpper formet som dyr, så der er noget til enhver smag.

Køb et flot gulvtæppe i høj kvalitet til barnets eller teenagerens værelse, hvor det vil skabe en hyggelig stemning.

17 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Tæpper med motiver som dyr, verden eller cirkus

Har dit barn en særlig interesse, så vil hun helt sikkert blive glad for et tæppe, der passer til den interesse. Det kunne være et tæppe med motiv som et cirkus, dyr eller måske en planet. Hvis forældrerne har noget at sige, vil de sikkert foretrække et mere stilrent tæppe i afdæmpede farver. Det har vi også, fx med fine mønstre eller rolige motiver som blomster og regnbuer. 

Bedre akustik og mere æstetik

Med et nyt tæppe kan du endda også forbedre akustikken på børneværelset. Tæppen "trækker" lyden til sig, så børnenes larm spreder sig i mindre grad. Det afbøder også for hårde slag mod gulvet, så det fine trægulv ikke lige så let får mærker. Sørg derfor for at placere tæppet, der hvor børnene leger mest. Husk også at støvsuge jævnligt og lufte ud regelmæssigt hver dag, så indeklimaet ikke tager skade.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilket gulvtæppe er bedst til børn?

Hos Børnenes Kartel har vi et fantastisk flot udvalg af gulvtæpper til børn, der både vil pryde børneværelset og være en drøm at færdes på. Blandt vores sortiment finder du fine kludetæpper, runde tæpper, hæklede gulvtæpper, legetæpper og bløde legegulve som kan skabe ekstra hygge og god leg.

Hvad er fordelene ved at have et gulvtæppe på børneværelset?

Udover at pynte i rummet er gulvtæpper både behagelige, funktionelle og praktiske. Et tæppe forbedrer akustikken i rummet og beskytter ydermere gulvet for hårde slag og mærker ved leg, og de kan derfor fungere optimalt som legetæppe eller som et skønt underlag for de små fødder, når de skal ud af sengen om morgenen.