• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Sistema

Sistema tilbyder funktionelle madkasser og drikkedunke i et smart og moderne design med innovative detaljer. Sistema-madkasser- og drikkedunke er lavet i transparent plast i flotte farver og er naturligvis godkendt til fødevarer. Både mange børn og mange voksne bruger produkterne fra Sistema i hverdagen, og mangler du eller dit barn en ny madkasse eller drikkedunk, er Sistema et rigtig godt valg. Find de mange modeller og farver her, og køb online i dag. 

44 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Funktionelle Sistema-madkasser, der kan tilpasses den enkelte families behov

Børn er forskellige, og det samme er deres madpakker. Nogle spiser meget, imens andre er mere småtspisende, og imens nogle er til klassiske rugbrødsmadder, skal fantasien sættes mere i spil for at tilfredsstille smagsløgene hos andre. Det tager madkasser fra Sistema højde for. Madkasserne fås i mange forskellige størrelser og med varierende rumfordeling, så der er god plads til både madder, rester fra aftensmaden, frugt og snacks. Den praktiske indretning sikrer, at der altid er en madkasse fra Sistema, der passer til dit barns behov, og mange forældre vælger at have flere forskellige Sistema-madkasser klar i køkkenet, så madkassen altid kan tilpasses til den mad, der skal med i madpakken i dag.  

Sistema-drikkedunke- og madkasser, der slutter helt tæt

Både drikkedunke og madkasser fra Sistema er udstyret med smarte lukkemekanismer, så du undgår væske og mad i tasken. De kan desuden gå i både fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine (øverste hylde). Alle Sistemas produkter er uden ftalater og fri for BPA og bly. Du kan derfor lade dit barn - eller dig selv - bruge madkasserne og drikkedunkene uden bekymringer, og madpakken bliver altså bare lige lidt lækrere, når den serveres i en flot Sistema-madkasse, der højst sandsynligt fås i barnets eller din egen yndlingsfarve.  

Find endnu flere smarte madkasser og drikkedunke her. 

Køb drikkedunke og madkasser fra Sistema online

Det er vores erfaring, at madpakken skal præsenteres på en indbydende måde - ellers bliver den ganske enkelt ikke spist. Med sine mange forskellige rum og inddelinger i madkasserne gør Sistema det let at få hurtigt styr på dagens madpakke, og uanset hvad der er på menuen, vil det se lækkert ud og forhåbentlig vække stor glæde, når madpakken lukkes op.

Vælg blandt de mange forskellige Sistema-madkasser- og drikkedunke her, og bliv klar til hverdagens mange madpakker i en fart. Sistemas produkter er i en kvalitet, der holder, og her får du madkasser og drikkedunke, der kan bruges hver dag år efter år af børn i alle aldre og deres voksne.