• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Babysengetøj og lagner

Sengetøjet til de helt små skal selvfølgelig være utroligt blødt og lækkert, så den lille kan sove rigtig godt. Se vores store udvalg af sengetøj til baby her, hvor du finder alt i babydynebetræk og tilhørende pudebetræk i de flotteste farver og mønstre til både drenge og piger. 

22 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Det sødeste sengetøj til baby

Det lille barn bruger rigtig mange timer i døgnet på at sove, og derfor skal rammerne omkring søvnen selvfølgelig være helt perfekte. En babydyne er skøn at svøbe sit spædbarn i eller putte baby under både i barnevognen og i sengen, og til en babydyne hører selvfølgelig sødt babysengetøj. 

 

Sengetøj til baby med både babydynebetræk- og pudebetræk

Selvom en hovedpude frarådes til småbørn, følger der oftest både babydynebetræk og et babypudebetræk med, når du køber babysengetøj. Det kan føles lidt ærgerligt ikke at få brugt hele sættet, så brug eventuelt pudebetrækket på en fin pyntepude i børneværelset eller på en pude, der bruges som rygstøtte i barnevognen, når baby bliver gammel nok til at sidde op og følge med i, hvad der sker på jeres hyggelige gåture.

Udover betræk til babydyne- og pude finder du selvfølgelig også babylagener i forskellige farver her, der passer i målene til de fleste tremmesenge.

 

Økologisk og GOTS-certificeret babysengetøj 

Kun det bedste er godt nok til din baby, og derfor har vi nøje udvalgt en række af kvalitetsbrands, der blandt andet tilbyder babysengetøj i økologiske og/eller GOTS-certificerede materialer. Det er din garanti for det blødeste sengetøj skabt med omtanke for både mennesker og miljø, og du kan nemt læse dig til under hvert enkelt produkt hvilke forskellige mærkninger og krav, som babysengetøjet lever op til.  

 

Køb babysengetøj af høj kvalitet online hos Børnenes Kartel

Sengetøj er naturligvis ikke til at undvære, når du venter dig en lille ny. Uanset om din baby sover for sig selv eller sammen med jer i dobbeltsengen, er det sikrest, at baby har sin egen dyne, og med så meget forskelligt babysengetøj at vælge imellem, skulle der være rig mulighed for at finde noget, der falder i jeres smag. 

Gå på opdagelse blandt de mange kvaliteter, farver og mønstre til familiens mindste her, og køb gerne mere end blot ét enkelt sæt babysengetøj, så der altid er mindst to sæt at skifte imellem, når det første sæt trænger til at blive vasket. Man kan sjældent få for meget fint babysengetøj, og vi håber, at du vil finde netop det sengetøj, du søger, når du shopper online her hos Børnenes Kartel.