• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Ravensburger

Tyske Ravensburger er en af de største og mest populære producenter af puslespil og spil til børn og voksne i alle aldre. Hos Børnenes Kartel finder du et stort udvalg af Ravensburger-puslespil med et varierende antal brikker samt forskellige Ravensburger-spil, som hele familien kan hygge sig sammen om. Tag et kig på mulighederne her, og bestil online i dag. 

14 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Ravensburger-spil for enhver smag

Det er rigtig hyggeligt at spille sammen, og søger I en god udfordring, er Ravensburger-spil lige sagen. Vi forhandler Ravensburger-spil inden for mange forskellige genrer, heriblandt forskellige strategispil, hvor hjernen skal lægges i blød for at vinde. Her er spil for både de yngre og de lidt større børn, og når først I har prøvet spillene et par gange, hænger reglerne hurtigt fast, og selv de mindste børn kan give ældre søskende - og jer forældre - kamp til stregen.

Ravensburger-puslespil til alle niveauer

Er du selv eller dit barn bidt af puslespil, vil Ravensburger-puslespil være et sikkert hit. Puslespillene fås både med få og mange brikker, så det er let at finde et puslespil, der passer til jeres niveau og den tid, I har til rådighed, og så er det ellers bare i gang med at prøve at finde de brikker, der passer sammen.  

Vil du have endnu flere spil og puslespil at vælge imellem? Du finder hele vores sortiment af spil og puslespil for både store og små lige her.

Køb spil og puslespil fra Ravensburger online

Både puslespil og spil fra Ravensburger lader jer glemme tid og sted for en stund. Det kræver fuld koncentration at lægge de mange brikker rigtigt eller at vinde over sine modstandere, og Ravensburger-puslespil- og spil indbyder til masser af kvalitetstid med ungerne, hvor I kan være i nuet og ikke skal nå en helt masse andet. Lad dig inspirere af det spændende udvalg her, og bestil nye Ravensburger-spil- og puslespil hjem, som hele familien kan få glæde af.