• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering
  • Forårsudsalg

Kundeservice

Returnering & reklamation

Byt julegaver

Julegaver skal sendes retur eller byttes i butikkerne inden den 18. januar 2024. Gælder også varer købt i forbindelse med Black Week, der kan forekomme enkelte undtagelser i butikkerne. Dette vil fremgå i butikken.


Benyt vores Returportal

CMS billede alt tekst

Generelle oplysninger

Børnenes Kartel Aps

CVR-nr.: 35853367

Virkelyst 36, Gjellerup / 7400 Herning

Tlf. 97 21 54 66


Billede alt tekst
CMS billede alt tekst

E-mail

For generelle forespørgsler bedes du venligst sende os en e-mail. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig på bedste vis.

Billede alt tekst
CMS billede alt tekst

Returportal

Her kan du finde vores returportal hvor du bliver guidet igennem hele vejen.

​​​​​​​

Billede alt tekst

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved [email protected] eller tlf. 97 21 54 66. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Dette gælder også ved click & collect i vores butikker.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Vi refunderer ikke dine fragtomkostninger. Retur til os koster 49 DKK som fratrækkes automatisk dit returbeløb. Du sender retur via vores returportal som du finder her. Her skal du blot følge guiden, den hjælper dig godt igennem returprocessen.


Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Har du opnået fri fragt, og du derefter sender en del af din ordre retur, så trækker vi den opnåede fri fragt fra beløbet, inden vi overfører pengene til dig. Eksempel: du har købt 4 varer til 200 kroner stykket. Vi sender derfor varerne fragtfrit for dig. Hvis du efter modtagelse sender én af varerne retur og ønsker at få pengene retur for denne vare til 200 kroner, så trækker vi fragten fra beløbet inden vi overfører pengene til dig. Beløbet afhænger af fragtmetode.


Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Fragtlabels, tape mv. må aldrig påsættes direkte på den originale emballage, og vi anbefaler altid, at returpakker sendes i en god papkasse, så den originale emballage ikke beskadiges under returfragten.


Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Nogle møbler skal leveres på palle, og derfor ikke med Postnord udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 1100 kr. Bemærk: Køb af Premium medlemsskab til Børnenes Kartel kundeklub ikke omfattes af returretten.


Gå til returportal

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.


Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.


Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Børnenes Kartel

Virkelyst 36, Gjellerup

7400 Herning


Via vores returportal kan du nemt købe og printe fragt. Du finder den her


Vi modtager hverken pakker uden omdeling, pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt med DAO/CoolRunner. Via vores returportal køber du returfragt til os. Du finder den lige
her

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.  


Hvis du fortryder købet ved at nægte modtagelse af din pakke, så skal du forinden give tydelig meddelelse om dette til os, og når vi modtager pakken, vil du herefter blive trukket 55 kroner for returfragten.


Hvis der er noget galt med varen

(reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.


Når du handler på børneneskartel.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. For at reklamere på varen sendes billeddokumentation + ordre nummer og beskrivelse af fejl/mangel til Børnenes Kartel på følgende mail: [email protected]


Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. . Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:

Børnenes Kartel

Virkelyst 36, Gjellerup

7400 Herning


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Du bedes benytte vores returportal som du finder
her

Hent returseddel

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, så bedes du udfylde retursedlen som kan downloades, når du har købt returfragt til os. Det gør du via vores returportal som du finder
her