• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Barnets bog

Gem de største øjeblikke, minder og billeder med barnet med vores store udvalg af søde børnebøger. Her på siden finder du babybøger som barnets første bog, mine første år og barnets bog, plastiklommer til billeder og milestone cards, der giver mor og far mulighed for at gemme de største øjeblikke i barnets liv. I vores sortiment kan du også finde et fint gipssæt til at lave gipsaftryk af barnets hånd og fod. Med de fine barnets bog bøger og milestone kort har du mulighed for at notere babys første fødselsdag, babys første tand, babys første smil og meget mere. Husk på de største oplevelser og øjeblikke i barnets liv og køb barnets bog eller de søde milestone baby kort herunder.

40 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.


Barnets bog - en verden af minder

Der er nu ikke noget der slår minder i fysisk form - lige meget hvor smarte telefoner og iPads måtte blive, så kommer det sjældent tæt på den “gode gamle” fornemmelse af bog og papir mellem hænderne. Derfor synes vi, hos Børnenes Kartel at en barnets bog er en rigtig god ide, til at kunne dokumentere de første år af barnets liv, gennem billeder oplevelser og sjove historier. Barnets første bog er en bog, som kan tages med gennem rigtig mange af de første år, fra baby til tumling og et godt stykke op gennem barndommen. Det er også et genialt sted at gemme minder, som senere skal bruges til konfirmation eller lignende stunder, hvor familien er samlet og det kan være sjovt at hive minder frem fra de første år af barnets liv.

Barnets bog går også under navnet “babybog” og begge ting dækker over det samme koncept - nemlig at I har noget at se tilbage på fra de første år af barnets liv.

I barnets bog er der ofte plads til en lang række forskellige minder. Et af de klassiske minder, som mange har lyst til at gemme i bogen om barnet om barnet er fysiske udgaver af billeder. Selvom folk de senere år har vist en tendens, som pegede mod en overvægt af fysiske billeder, så er der ofte mange, som gerne vil have fysiske billeder af deres børn, som de blandt andet kan dele med venner og familie. En anden af de ting, som man med fordel kan skrive ned i barnets bog er det som man på engelsk ville kalde “milestones” og på dansk, milepæle. Milepælene, som kan være gode at skrive ned er bl.a: Barnets første skridt, barnets første ord, barnets første dag i vuggestuen og deslige. Ligeledes kan man i barnets bog skrive ting om mindeværdige fødselsdage, som man måske ikke ellers ville have husket på med eksakt dato.

 

Barnets første bog kunne også være en god gaveide - eksempelvis til et babyshower eller lignende. Du kan til hver en tid få barnets bog pakket ind hos Børnenes Kartel, det koster ingenting og du kan frit vælge mellem vores forskellige slags gavepapir.


 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er barnets bog?

Barnets bog er en bog om barnet, forældrene og forløbet med graviditeten. Det er et skønt minde at have når barnet bliver ældre.

Hvad skriver man i barnets bog?

I barnets bog skriver man alt om graviditeten, forløbet op til fødslen, de første dage med barnet og der efter hvad der falder naturligt at skrive om barnet. Barnets bog er en dejligt minde at have, ikke kun for forældrene, men også for barnet når det bliver ældre.