• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Our Generation dukker

Our Generation dukke

Our Generation dukker er en serie af flotte amerikanske dukker med et stort udvalg af tilbehør, som egner sig til de større piger. Our Generation dukker findes i med mange forskellige personligheder, tøj, hår med et naturligt look, som kan vokse og tøj, som ligner det pigerne selv gerne vil gå med. De yndige dukker fra Our Generation er i høj kvalitet og med meget forskelligt tilbehør at vælge imellem, som stimulerer fantasien og byder på timevis af rolleleg hos pigerne - og der kommer hele tiden nye ting til. Udover det store sortiment af Our Generation dukker, så indeholder sortimentet også et eksklusivt udvalg af dukketøj, heste og ponyer, ridestald, stort køkken med tilbehør, telte, soveposer, frisørstol, egen bil med musik og meget mere. Se vores fantastiske udvalg på siden her og find den dukke, som passer bedst til din datter, søn, barnebarn eller lignende.

112 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Our Generation dukker og tilbehør hos Børnenes Kartel

Dukkerne fra Our Generation er noget helt særligt, de har gennem adskillige år givet glædestrålende øjne og kreativ leg blandt verdens børn, de inspirerer med deres historie og de glæder ved deres forskelligheder - med andre ord er det, i al beskedenhed, nogle af de sjoveste, mest spændende og flotteste dukker på markedet

Our generation er et af vores yndlingsmærker her hos Børnenes Kartel. Deres øje for detaljen er uovertruffent og kvaliteten af produkterne ligeså. Our Generation er et af de brands vi har forhandlet længst og et af dem vi er stoltest af at have på shoppen. Du kan ligeledes finde de flotte Our Generation dukker og produkter i vores butikker i Aalborg, Silkeborg, Kolding og Herning. Du kan finde åbningstiderne på disse butikker her.

Alle piger er forskellige og Our Generation vil gerne være med til at få denne historie ud - med andre ord er Our Generation mere end bare dukker med tilbehør. Hele målet med brandet er at inspirere piger rundt omkring i verden til at lade deres personlighed skinne og udvikle dem til hver deres unikke individ. Our Generation søger at inspirere tidens piger med alle deres forskelligheder - om dit barn kan lide at være ude og lege eller inde at bage, så er der rig mulighed for at udtrykke dette gennem leg med dukker og med Our Generation. Dette er også en af grundene til, at alle dukkerne har forskellige personligheder og baggrundshistorier, således vil man nemmere kunne identificere sig med dukkerne og blive knyttet til dem.

Dukker, piger og kvinders rettigheder

For brandet, Our Generation, handler det rigtig meget om kvinders - og specielt pigers rettigheder. Dette ses til dels i hele brandets feminine univers og dels ved at de, ifølge deres hjemmeside, donerer en del af overskuddet til en organisation der hjælper med pigers rettigheder i udviklingslande. Organisationen, som hedder Power of Girls, hjælper piger i udviklingslande ved at give dem adgang til en uddannelse.

Our Generation er ikke kun dukker. Her er også et rigt udvalg af Our Generation tilbehør - vi har blandt andet den søde Our Generation hund, som I kan gå en tur eller lege med. Ligeledes er der et Our Generation køkken, til hvis de kreative evner skal udformes med en bageform. Drømmer dit barn om at blive frisør? Så er dette også en mulighed at lege sig igang med med en Our Generation frisørstol og frisørhoved. Du vil ligeledes kunne finde alt til ridning herunder en Our Generation ridehest.

Børnenes Kartel har også en lang række andre dukker - se hele udvalget af dukker her

Our Generation som gave

Our Generation er en virkeligt god gaveide til piger (eller drenge) som kan lide at udfolde sig gennem leg med dukker. Med deres fokus på pigers rettigheder er det ligeledes en gave du kan give med god samvittighed. Ønsker du at få dit Our Generation produkt pakket ind? Så kan du dette, ganske gratis, ved at vælge indpakning under hvert produkt. Det er for øvrigt ganske gratis og vi lover at gøre os umage, med at gøre det så flot som overhovedet muligt.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er unikt ved Our Generation dukker?

Our Generation dukker tiltaler især større piger, da mulighederne indenfor tilbehør, pasning og udseende er meget stort. Derfor er der mange timers sjov i en Our Generation dukke med det rette tilbehør. Vi har altid mere end 300 produkter på lager.

Hvilket tilbehør findes der til Our Generation dukker?

Ligesom andre dukker, har Our Generation masser af tilbehør. Du kan fx købe dukketøj, kæledyr, møbler og biler. Kun fantasien sætter grænser.