• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Liewood

Liewood er uimodståeligt sengetøj og børneinteriør i dansk design. Bag mærket står de to designere Anne Marie Lie Nielsen og Anja Skov, som begge har en baggrund indenfor design og grafik. Designerne brænder for, at deres produkter skal være af høj kvalitet og bæredygtige- og det kan de, fordi de kender processen hele vejen igennem. Produkterne fra Liewood bliver designet med inspiration i nutidens trends og et enkelt udtryk, der får sengetøjet og resten af kollektionen til at holde mange år fremover. Liewoods kollektion består blandt andet af lækkert sengetøj til børn, babytæpper. gulvtæpper og sengerande i mange forskellige prints- for eksempel printene paper plane og cats som allerede er blevet meget populære.

460 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Lækkert Liewood online hos Børnenes Kartel

Du kan finde et stort udvalg af Liewood hos Børnenes Kartel, det være sig ikke blot online, men også i vores fysiske butikker.

Liewood er et af de mærker, hvor vi har flest forskellige ting, således finder du både Liewood interiør, Liewood legetøj og meget andet her på shoppen. Liewood kendetegnes ved at være i en høj kvalitet, med et bæredygtigt præg. Noget du kan læse meget mere om, i afsnittet “bæredygtigt og økologisk”, længere nede på denne side.

Bæredygtigt og økologisk

Liewood går særligt ind for, at deres produkter altid er økologiske og så bæredygtige som muligt. Derfor er der lagt stor vægt på, at designe produkter, som tilgodeser børnefamiliers behov for økologisk Liewood sengetøj, bæredygtige Liewood tæpper i smukke farver og bløde strømper, der hverken kradser eller strammer. Man kan sige, at Liewood har varer, der tilgodeser alle børns behov for tekstilvarer, som de både kan få glæde af derhjemme og i skolen eller fritidshjemmet.

Økologiske gaver med fokus på barnets ve og vel

Liewood er et mærke, som egner sig rigtig godt som gave. For det første er det jo bekendt ret økologisk. Derfor risikerer du ikke at give en gave, som kan være allergifremkaldende - allergi er som bekendt blevet et større og større problem over de senere år. Derfor vil vi gerne slå et slag for allergivenligheden og økologien - og i den forbindelse også slå et slag for, at det er noget som der bliver tænkt over, når der shoppes gaver rundt omkring i de små hjem. Liewood er også et kvalitetsprodukt, så det vil være et produkt som modtageren, vil kunne have glæde af i en del år fremadrettet og også have glæde af på både barn nummer 2 og barn nummer 3.

Af rent konkrete ideer til gaver kan vi blandt andet anbefale følgende:

 • Liewood børneservice - de ekstremt søde kopper og tallerkner vil kunne gøre spisning til en leg. Der er nemlig forskellige sjove, skøre og søde ansigter, og disse gør selv den kedeligste grøntsagsspisning til en en sjov og opmuntrende leg. Ligeledes er de lavet af melamin, et godt materiale, som kan holde til en tur på gulvet, hvis temperamentet koger over en dag.
 • Badetøj fra Liewood med UV beskyttelse - selvsagt en god ide, at være uv beskyttet på de danske strande, derfor er det helt genialt at der er begyndt at komme uv beskyttende badetøj frem.
 • Sengetøj - Vi er vilde med Liewoods sengetøj. Specielt det faktum, at de har så stort fokus på det allergivenlige og økologiske aspekt, betyder meget for os.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvem forhandler Liewood?

Børnenes Kartel er stolte forhandler af Liewood. Vi tilbyder et stort udvalg af Liewood produkter på webshoppen og bliver ved med at udvide sortimentet af alle Liewood produkter.

Hvad er Liewood?

Liewood er et dansk designet børnemærke der producerer tekstilprodukter i en skøn nordisk stil til den moderne børnefamilie.