• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Stiga

Svenske Stiga tilbyder det lækreste sportsudstyr til aktiv sport, spil og leg - i professionel og holdbar kvalitet. Lad dit barn vælge mellem flotte fodbolde, basketballs eller badmintonketsjere, når det skal prøve kræfter med de forskellige sportsgrene. Og når fodboldfærdighederne skal trænes, kan barnet vælge mellem mange sjove træningsredskaber og fodboldmål.

8 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Vær aktiv med lækkert sportsudstyr fra svenske Stiga

Hos Børnenes Kartel synes vi det er meget vigtigt, at børnenes interesse for sport og fysisk aktivitet vækkes tidligt og holdes ved lige gennem hele barndommen. Med de mange lækre bolde, ketsjere, fodboldmål m.m. fra Stiga kan hele familien både træne, spille og lege sammen.

Fodbold er en passion for mange piger og drenge

Vi kan ikke komme udenom, at fodbold kan fylde enddog rigtig meget i mange børns liv. Fodbold er elsket over hele verden og forener massevis af fans - store som små og opmuntrer til både leg og konkurrence. Stiga byder på massevis af lækre fodbolde i flere størrelser og fodboldmål der kan placeres i haven, eller tages med på stranden eller i parken. Stigas mange sjove træningsredskaber - bl.a. skudtræneren og bold kickeren gør det sjovt og udfordrende at træne hjemme. Også udstyr til den lille fodbolddommer, har Stiga tænkt på med både dommerfløjte, handsker og gule og røde kort i det helt rigtige professionelle look.

Badminton er aktiv leg for hele familien

Tag ungerne med i badmintonhallen - eller stil et badmintonnet op hjemme i haven og lav en sjov turnering for hele familien. Med de komplette badmintonsæt fra Stiga kan I hurtigt komme i gang med spillet, for her er alt hvad du skal bruge til matchen: net, ketsjere og bolde.

Spil basketball med vennerne - eller alene

Er du glad for fart over feltet, hurtige driblinger og boldkast er basketball lige noget for dig. Og basketball kan du spille næsten overalt - det eneste du behøver er et basketballnet og naturligvis en rigtig basketball. Det klassiske basketballnet fra Stiga er nemt at sætte op f.eks. hjemme i indkørslen, som pludselig forvandles til en fremragende basketballcourt. Saml nogle venner, del jer op i hold eller lav en konkurrence om hvem der kan lave flest mål.

Sport og leg i skolegården, gaden og stranden

Tag spillet og legen med dig, hvor du og dine venner mødes. Stigas lækre streetfodbold kan med sin kraftige kvalitet tåle at blive spillet med på asfalt - f.eks. i skolegården. Går turen til stranden er det helt oplagt at tage et sæt beachtennis med eller en af Stigas smarte beachbolde i neopren, der kan tåle spil og leg både til vands og til lands.

Stiga Sports - udstyr til sport siden 1944

Stiga Sports hører hjemme i Sverige, hvor man tilbage i 1944, startede en produktion af sportsudstyr til bordtennis. Bordtennisborde og de lækre bordtennisbats er da også det, langt de fleste forbinder med Stiga. Men Stiga tilbyder ud over bordtennisudstyr en bred vifte af sportsudstyr til både professionel sport og til hobby - til både store og små.