• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Bibs

BIBS-sutter er nogle af de mest populære sutter til de helt små, og sutterne fra BIBS er også dem, der anbefales af mange sundhedsprofessionelle. Bliv klogere på BIBS-sutterne her, og find dem i flere modeller, størrelser og farver.

254 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Produktmærkninger
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Hav en BIBS-sut klar i alle situationer

Har du et barn, der bruger sut, kan du typisk ikke få for mange sutter. Der skal gerne være en sut tilgængelig i mørket, når barnet måske vågner om natten, og det er også rart med en ekstra sut i tasken eller i jakkelommen, så du ikke står og mangler, når barnet måske har brug for sutten som trøst. Går barnet i institution, skal der måske også være en klar til luren derhenne, og det er i det hele taget ærgerligt at stå uden en sut ved hånden i situationer, hvor den er svær for barnet at undvære. Heldigvis kan du købe lige så mange BIBS-sutter, du har brug for, her hos os, hvor du kan vælge sutter fra BIBS i din foretrukne farve eller mikse på tværs af forskellige farvenuancer.  

Find hele vores udvalg af sutter og suttesnore her. 

 

Hvorfor vælge sutter fra BIBS?

Suttedelen på en BIBS-sut er udformet anatomisk korrekt, så den ligner brystvorten mest muligt. For kvinder, der ammer, er det rart at undgå bekymringer om sutteforvirring, fordi barnet kun skal sutte med én bestemt teknik og ikke skal variere måden at sutte på alt efter, om det skal have mad ved brystet eller ønsker tryghed fra sutten. Sutteforvirring kan give problemer med amningen, og derfor vil en anatomisk sut som dem fra BIBS være at foretrække, hvis du ammer dit barn. 

Udover at være anatomisk korrekte er BIBS-sutter 100 % fri for phthalater, PVC og BPA og opfylder kravene til EU standard EN-1400. De klassiske runde sutter, som BIBS er særligt kendt for, er fremstillet i naturgummi, men BIBS tilbyder også sutter i latexfri silikone, så der er et alternativ for dig med latexallergi i familien. Sutterne fås i tre forskellige størrelser, hvor størrelse 1 er anbefalet fra 0 måneder, størrelse 2 fra 6 måneder og str. 3 fra 18 måneder.  

 

Køb BIBS-sutter online hos Børnenes Kartel

Vælg den type af BIBS-sutter, du foretrækker, og bestil dem online her i dag. Til barnet, der er meget glad for sutten, kan du ganske enkelt ikke få BIBS-sutter nok, men skulle du pludselig løbe tør, kan du heldigvis altid kigge ind forbi igen og bestille endnu flere sutter hjem til junior.