• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Sengehimmel

En sengehimmel over sengen skaber en tryg hule for barnet at gå til ro i om aftenen, og en sengehimmel til baby eller børn kan også danne ramme om et hyggeligt læsehjørne med plads til afslapning for både store og små. Vælg en sengehimmel i netop den farve, du ønsker, lige her, og find den perfekte placering til den på børneværelset inden længe. 

13 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Der er mange måder at bruge en sengehimmel på

En sengehimmel sikrer en helt unik stemning og er alletiders hyggelige indslag på ethvert værelse for børn i alle aldre. Sengehimlen danner en mørk, men stadig blød og hyggelig hule, hvor der både kan leges og slappes af, og en sengehimmel til baby eller børn er yderst dekorativ og bringer ekstra farve ind på børneværelset. Den kan også bruges til at skabe et særligt hjørne i stuen, hvor barnet kan have sit lille gemmested, men stadig være tæt på mor og far, og det er i det hele taget kun fantasien, der sætter grænser, når en sengehimmel skal finde sin rette placering i hjemmet.     

 

En sengehimmel til baby skærmer for indtryk udefra

Mange børn kan have svært ved at finde ro ved aftenstid, og også i løbet af dagen er det rart med et sted, hvor man kan trække sig tilbage og nyde en lille pause. En sengehimmel skærmer godt for lys, lyd og andre indtryk udefra, og den kan hjælpe både babyer og større børn med at slappe bedre af og finde hurtigere ind i søvnen. Har der været fart over feltet hele dagen, er hulen under sengehimlen et dejligt sted at søge hen, og hænger sengehimlen over en blød seng eller et par skønne, bløde puder, er det fantastisk at lægge sig godt til rette med en god bog eller lade øjnene lukke sig, så man kan give sig hen til drømmeland.  

 

Køb en sengehimmel til børn online hos Børnenes Kartel

Leder du efter den helt rigtige sengehimmel til børneværelset, behøver du ikke at lede meget længere. Vi tilbyder sengehimmel efter sengehimmel i høj kvalitet og i de flotteste farver for enhver smag. Tag dig god tid til at gå på opdagelse og nyde de mange muligheder, som vores udvalg har at byde på. Når du har fundet din favorit blandt vores forskellige modeller, kan du nemt bestille din valgte sengehimmel hjem og få den leveret inden længe, så den snart kan hænges op på et udvalgt sted i boligen.