• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Bonton

Bonton er et fransk designbrand, som tilbyder smuk og klassisk luksus til børnenes værelser med flotte møbler, interiør og belysning i de lækreste kvalitetsmaterialer. Bontons skønne og funktionelle design med masser af fransk "esprit" og fine detaljer skaber de bedste rammer for et tidløst og unikt udtryk på børneværelset - og giver rum til masser af leg og udfoldelse.

3 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Bonton - Børnemøbler og interiør i skønneste design, der oser af kvalitet, luksus og fransk "esprit"

Bonton - design med dybe rødder i den franske modehistorie

Bonton blev grundlagt i 1999 af franske Thomas Cohen. Thomas har baggrund i den franske modeverden og er oplært hos den klassiske modegigant Bonpoint, som er grundlagt af Thomas' egne forældre. Med Bonton skabte Thomas derimod et helt nyt designbrand - et børneunivers hvor klassisk kvalitet krydres med festlige farver og masser af finurlige idéer. I dag har Bonton over 100 fysiske butikker fordelt i hele verden og er repræsenteret i utallige webshops. Bonton finder du også her hos Børnenes Kartel – og det er noget, vi er meget stolte af.

Kvalitet og materialer i top hos Bonton

Når du vælger møbler, interiør og accessories fra Bonton kan du være helt sikker på, at du investerer i produkter af en helt fantastisk kvalitet. Alle produkter er udført i gedigne kvalitetsmaterialer - oftest lækre naturmaterialer i et unikt udtryk - og er gennemtestet, så sikkerheden er 100% i orden. Møbler og accessories fra Bonton kan holde til at blive brugt - også i mange år, så de fine ting kan gå i arv til mindre søskende eller til kommende generationer.

Indret børneværelset med Bonton

Et børneværelse bør være et rum, hvor barnet kan finde plads til ro og afslapning, men også til fantasien og eventyrlige lege. Med børnemøblerne fra Bonton får du mulighed for at indrette børneværelse med masser af personlighed - i lige præcis den stil, som passer dit barn. Er dit barn f.eks. en rigtig romantiker, vil Bontons klassiske serie af skønne rattanmøbler passe perfekt til din lille drømmer. Trives dit barn derimod bedre i et mere funktionelt univers, hvor møblerne skal kunne holde til at blive brugt, bør du kaste et blik på Bontons Felix serie med stole og skriveborde i stål og flot mangotræ i et smukt og let vintageagtigt designudtryk. Uanset hvordan du vælger at indrette børneværelset, er vi sikre på, at du i Bontons fine univers vil finde masser af inspiration. Alt passer smukt sammen og kan mikses og matches til dit eget unikke udtryk.

Smukke og praktiske opbevaringsløsninger fra Bonton

Når du indretter et børneværelse, kommer du ikke uden om at skulle tage stilling til opbevaringsløsninger. Så hvorfor ikke gøre opbevaringen til en del af indretningen i tråd med den designlinje, du vælger? Bonton byder på flere funktionelle og smukke løsninger f.eks. flotte knager til tøj, tasker og smykker, smukke metalkufferter i vintagestil og kvadratiske bogkasser i flotte farver til ophæng på væggen. Bogkasserne er perfekte til opbevaring af... ja bøger naturligvis, men også til yndlingslegetøjet, eller ved barnets seng til natlampen og godnatlæsningsbogen. Bogkasserne er også smarte ved barnets skrivebord i selskab med Bontons finurlige opslagstavler i hyggelige dyreformer, som barnet kan sætte sine tegninger, skoleskema, fotos og andre fine ting til skue på.

Lad Bonton stå for belysningen på børneværelset

På barnets værelse er det særdeles vigtigt med en god belysning, så barnet oplever et rart og lyst rum til leg og hvile. Bontons fine bordlamper er perfekte på skrivebordet eller ved natbordet til at skabe en rar belysning, når der skal læses lektier, bøger eller skabes kreative projekter. Lamperne fås i flere smukke farver.

Køb Bonton hos Børnenes Kartel

Vi er stolte af at kunne tilbyde jer de smukke møbler og accessories fra dette skønne franske mærke. Vi har håndplukket et lækkert udvalg blandt Bontons designs – og nyt vil løbende komme til, så sørg endelig for at holde dig opdateret her på siden. De fine ting fra Bonton egner sig også som dejlige gaver til det stilbevidste barn eller teenager – til både fødselsdage og jul. Vælger du at forære en gave fra Bonton til dit barn, kan du altid få pakket gaven smukt og ganske gratis ind hos Børnenes Kartel – dog tager vi forbehold for ekstra store møbler.