• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Top ModelTop Model legetøj og Top Model produkter er til det kreative barn som gerne vil bruge tiden på at skabe, det kan være at tegne eller male, men det kan også være startskuddet til en karriere som fremtidig tøjdesigner.

65 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Top Model malebog, smykkeskrin og meget mere hos Børnenes Kartel

Top Model er et klassisk legetøjsmærke med gode produkter til små og store børn. Se eksempelvis deres Top Model malebog med rigtig mange spændende motiver for børn at male efter, Top Model malebogen kommer i flere forskellige stilarter og versioner. Der er blandt andet en Top Model Malebog med Popstar motiver at male efter. Ligeledes er der en med Manga motiver. Alle sammen lavet i god kvalitet og med mange timers sjov for barnet, som har lyst til at udfolde sig kreativt og motorisk.

Top Model er et legetøjsmærke, som traditionelt vil henvende sig meget til piger, da deres motiver nærmest er overvejende feminine. Det er dermed ikke sagt, at deres produkter ikke kan bruges af drenge, de skal bare være klar på, at farvepaletten er overvejende i farver, som man traditionelt set vil kategoriseres som feminine.

Et eksempel på ovenstående er  deres Top Model dagbog med kode. Her er blandt andet en model, som forestiller en ballerina som danser rundt forsiden. Top Model dagbogen kommer i øvrigt også med musik, så barnets kreative energier for alvor kan udfoldes med inspiration fra musikken.

Top model smykkeskrin med kode - et sikkert gemmested for det der virkeligt betyder noget

Dit barns smykker er virkeligt noget, som kan skabe glæde og lykke i det lille hjem. Men hvis smykkerne pludseligt er væk, kan det fra et øjeblik til et andet, gå fra liv og glade dage til kaos og vulkanudbrud. Derfor er et Top Model smykkeskrin med kode en rigtig god ide til et sikkert og sjovt gemmested til dit barns smykker. Deres helt egen skattekiste, som kun de (og måske jer) kan komme til. Derefter kan I præge hinanden derhjemme til, at smykkerne altid lægges de samme sted - og i den forbindelse, måske spare noget tid på at lede efter dem, når de skal bruges. Top Model smykkeskrinet kommer i det, man traditionelt set vil kalde feminine farver, der indgår i Top Models farveunivers en del lyserødt og pinke farvetemaer, noget som også går igen ved deres Top Model smykkeskrin med kode.

Top Model klistermærker, tusser og fineliners

Top Model laver faktisk også Top Model tusser, som passer perfekt til deres Top Model malebøger. Tusserne udmærker sig ved at komme i rigtig mange sjove farver, så det kreative sind virkeligt kan komme til sin ret - man må jo, som det gamle husråd lyder: “Aldrig gå ned på udstyr” og det gælder også når det kommer til malebøger og dagbøger.

En sjov ting, som få andre laver, er produkter til dit barns indre tøjdesigner. Top Model Designbogen er lavet til, at dit barn kan slippe sin indre tøjdesigner løs, en sjov leg og muligvis en fremtidig karrierevej, for de som virkeligt brænder for det.