• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Lilliputiens

Lilliputiens er unikt og dejlig blødt legetøj i flotte farver for de helt små, og hvor sikkerheden altid kommer i første række. Alle detaljer på legetøj fra Lilliputiens er gennemtænkte ned i mindste detalje, og designet med værdier på at det skæl være lærerigt, godt at lege med og pænt at kigge på, hvilket også giver en sikkerhed for, at det støtter barnet i dets udvikling. Lilliputiens legetøj består af et sort udvalg af blandt andet søde rangler, flotte fotobøger, spændende aktivitetslegetøj, bløde spilledåser, fine toilettasker, rygsække og meget mere- alt sammen legetøj i bløde stoffer der kan følge barnet i mange år frem og vil blive elsket højt.

72 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.


Lilliputiens hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel er vi forhandlere af det flotte Lilliputiens, som er skabt med fokus på de mindste. Hos Børnenes Kartel kommer du ind i et farverigt univers med en masse Lilliputiens legetøj. Alt det er lavet med en kerneværdi om at sikkerhed fremfor alt, skal give en sjov leg. Med tanker omkring hver eneste detalje er Lilliputiens et mærke, der laver flotte produkter, hvor hver eneste detalje er gennemtænkt. Det gør både legetøjet specielt for barnet og så er det samtidig et pænt stykke legetøj som man kan holde ud at kigge på. Lilliputiens - et “blødt” legeunivers til dit barns opvækst.

Når du køber et stykke Lilliputiens legetøj, så køber du også et stykke legetøj der skal udfordre dit barns kreativitet. Lilliputiens dukker er med til at udvikle barnets fantasi, motorik, sociale samspil og udfordre barnets måde at fortolke rollespil på. Produkterne fra Lilliputiens skaber flere lege i deres produkter. Dit barn kan bruge dukkerne til at blive støttet og udviklet gennem sin barndom. Med de mange funktioner kan dit barn blive udfordret af legetøjet, hvor det er vigtigt at skabe et lærerigt miljø ved at lege med deres produkter. Lilliputiens er en lang serie af blødt legetøj, hvor der ikke er overladt noget til tilfældighederne

Lilliputens legetøj som gave

Lilliputiens fotoalbum er en oplagt gave til de mindste. Vælger du at give en gave fra det kreative mærke Lilliputiens er du sikker på at det vil blive modtaget med stor succes. Både hos forældre og børn. Med et fotoalbum giver du familien mulighed for at lave en bog fuld af minder og gode oplevelser. Hos Børnenes Kartel pakker vi gerne alle vores ordre ind. Du slipper for besværet og vi får lov til at gøre vores kunder glade, Det er noget vi rigtig godt kan lide. Gaveindpakning er ganske gratis på alle ordre. Du vælger blot hvordan du ønsker gaven pakket ind når du lægger en vare i indkøbskurven. Når ordren er gennemført sender vi den til dig så du har den indenfor 1-2 hverdage.