• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Babyudstyr

Her finder du alt i babyudstyr, som du skal bruge, når den lille ny kommer til verden. Vi forhandler alt fra ammepuder til suttesnore, og har sørget for, at sortimentet er tilpas bredt, så du kan finde lige det, som du søger. Sortimentet dækker over funktionelle ammepuder, senge, lækkert sengetøj, bløde sengerande og skønne plejeprodukter. Hos Børneneskartel går vi aldrig på kompromis, og derfor har vi valgt produkter i høj kvalitet fra anerkendte mærker som Filibabba, Cam Cam, Konges Sløjd og mange flere. I sortimentet finder du mange flotte farver, men også neutrale farver, hvis du endnu ikke kender barnets køn.


Det er vigtigt at have udstyret i orden, når den lille ny kommer til verden eller allerede er kommet til verden. Gå på opdagelse og find spændende og uundværlige ting til dig og din baby. God fornøjelse!

967 produkter

Filtre
 • Alder
 • Farve
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Produktmærkninger
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Babyudstyr hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel er vi stolte af vores store udvalg af babyudstyr. Vores mål er at gøre det nemt for forældre at købe alt i babyudstyr ét sted. Så hvad end i mangler ammepuder, en babynest eller en klapvogn så kan du finde det her. Vi sørger altid for at have en lang liste af forskelligt babyudstyr. Hos os finder du både et stort udvalg af legetøj til jeres baby samt en masse tilbehør og babyudstyr. Prøv for eksempel at se nærmere på nogle af de populære Konges Sløjds babyneste og lad dig inspirere til dit næste køb. Når du køber en vare hos os, er du sikker på at købe produkter af den højeste kvalitet.

Det helt rigtige valg af materialer

Vi bestræber os på at have et udvalg der giver børn en hverdag med leg og trivsel. Derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde produkter som er lavet i gode og skånsomme materialer, der ikke kan skade eller forstyrre dit barn. Vores produkter er udvalgt nøje for at sikre, at jeres barn får en dejlig opvækst. Hos Børnenes Kartel vil vi gerne give jer tilbehør og produkter af de helt rigtige materialer. Så kan I fokusere på familielivet og opvæksten af jeres nytilkomne i familien.

Med produkter af en kvalitet vi ikke går på kompromis med, kan I trygt handle ved os og være sikre på at få kvalitetsprodukter i jeres hjem.

Forskellige typer 

Når man får en lille ny i familien kan man aldrig få meget tilbehør hjem, for at gøre hverdagen nemmere og sjovere med baby i familien. Vi har mange forskellige ting og sager i kategorien babyudstyr, så du kan bare tage et nærmere kig og lade dig forføre i et univers af blandt andet en masse lækkert legetøj, behagelige babyneste, fleksible og driftsikre klapvogne, hyggelige og bløde puslepuder, strikkede babytæpper og meget andet. Med vores store udvalg finder du med garanti noget du kan bruge til hjemmet. Mangler du noget lækkert babyudstyr eller er du blot på inspirationstur? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail.

Når du bestiller ved Børnenes Kartel får du dine varer med hurtig levering indenfor 1-2 hverdage, hvis du afgiver din ordre inden kl 14, så bliver den sendt samme dag.

Babyudstyr som gave

Hvem ville som nybagte forældre ikke elske at få en gave til deres lille ny? En gave med babyudstyr for at udvise kærlighed og opbakning til de nye forældre er der vel aldrig nogen der har været utilfredse med. Tag et kig gennem vores store udvalg af spændende babyudstyr og find den perfekte gave til familien du holder af.

Hos Børnenes Kartel får du altid gratis indpakning, hvis du ønsker det når du bestiller en vare. Du vælger blot anledningen inden det ønskede produkt bliver lagt i kurven.


Hvis du har brug for råd eller spørgsmål ift. hvilket udstyr du skal bruge, så kan du med fordel hive fat i vores kundeservice. Find dem her