• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Sebra

Sebra er et dansk mærke med flot interiør til børneværelset i en hyggelig og charmerende stil. Alle Sebras artikler til børneværelset er lavet i en høj kvalitet med lækre detaljer, hvor der er kræset for designet. Stilen er helt unik og tiltaler både børn og voksne, ikke bare i Danmark men også ud over landets grænser, hvor det flotte design og gode funktionalitet ofte får valget til at falde på Sebras interiør. Vi har altid et stort udvalg af sortimentet fra Sebra, som blandt andet består af den flotte Sebra babyseng, hvis design bygger på den klassiske Junoseng, puslebord, sengetøj, puslepuder, sengerande, legetøj, gulvtæpper, børnemøbler, børneservice, uroer, lamper og meget mere. Uanset hvad du vælger, så er Sebra interiør altid et godt valg til børneværelset og baby.

140 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Produktmærkninger
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Sebra legetøj og børnetinteriør hos Børnenes Kartel

Sebra er et dansk mærke der primært beskæftiger sig med interiør til børn. Sebra vil være en samfunds- og miljømæssig virksomhed, som er fortaler for en række økologiske produkter samt støtte til initiativer der foregår på lokalt plan i landene de afsætter deres produkter til. Hos Børnenes Kartel ligger vi et stort arbejde i at forhandle produkter af høj kvalitet. Derfor er Sebra et naturligt match for os som forhandler af godt og ansvarligt legetøj og interiør til børn.

Med ansvarlighed kommer man længst

Sebras store ansvarlighed og passion for samfund og miljø har givet dem et stort kundegrundlag hvor deres ønske om at deres kunder skal have en god oplevelse og opfattelse af Sebra produkterne har båret frugt. I deres nytænkende tilgang til at konsekvent  skabe nye innovative produkter har Sebra skabt nogle fantastiske rammer til nye ideer. Der bliver testet nye metoder og produkter som en naturlig fremgangsmåde at løse deres opgaver på. Hos Sebra DK er der ingen grænser for hvad der kan ske i fremtiden. De arbejder konstant målrettet med store krav til hinanden om at tilfredsstille deres forhandlere og de børn som har købt deres produkter.

Med et godt samarbejde når man længst. Gennem god kommunikation med Sebra har vi hos Børnenes Kartel fået dannet de perfekte rammer til at arbejde i samme retning som Sebra. Samt fået klarlagt hvilke værdier vi skal sælge Sebra på. Med høj kvalitet, massere af funktionalitet og et lækkert design vil Sebra levere lækre interiør vare og legetøj til børn.

Sebra babyudstyr og kvalitetslegetøj

Hos Børnenes Kartel har vi et stort udvalg af forskellige Sebra produkter. Så hvad end det er sjovt klassisk legetøj eller lækkert interiør til børneværelset har vi produktet. Sebras høje kvalitet bliver endnu engang understreget ved at de har designrettighederne til at lave Sebra sengen, som den dag i dag betegnes som et stykke dansk designhistorie. Den lækre børneseng med tanker fra den store designer Viggo Einfeldt blev Danmarkskendt efter at sengen blev brugt i filmen “Lille Per”. I dag er designet opdateret, så det lever op til nutidens sikkerhedskrav. 

Udover den flotte seng har Sebra en lang række andre produkter som også er værd at nævne. Heriblandt deres store udvalg af deres holdbare melamin og bestik, som tåler det hårde brug og nedfald der som regel forekommer når baby skal spise med ved bordet. Det er blot en af mange kategorier som Sebra beskæftiger sig inden for. Lad dig forføre i et univers af kvalitetsprodukter og se nærmere på alle vores Sebra produkter i de inddelte kategorier.

Historien bag

Sebra havde sin spæde start i 2004. Grundlaget til Sebra blev skabt af Mia Dela som er uddannet designer. Da hun som nybagt mor tilbage i 2002 skulle til at indrette et lækkert børneværelse til sit barn opdagede hun en mangel på børneinteriør, i den kvalitet og det design som hun ønskede. Det blev byggestenene til Sebra.

Sebra er kendt for sit interiør i moderne designs med sjove farver i en meget fin kombination med ældre håndværksteknikker såsom strik og hækling. En lang række af Sebras produkter er håndlavede og er lavet i naturlige materiale såsom bomuld og træ. Der er lagt et stort arbejde i at sikre en høj kvalitet og stor sikkerhed for børnene i produkterne.

Giv "en Sebra" i gave

Alle vores Sebra produkter er gode gaveidéer til en du holder af, som skal have en god start og tilværelse i livet. Med høj kvalitet af interiør og sjovt legetøj er et Sebra produkt en perfekt gaveidé. Vores forslag til en god gave er et af de mange søde tøjdyr som er Sebra hæklet. Tag et kig på alle de hæklede dyr og alle vores andre baby- og tumlinge ting fra Sebra her.

Når du køber et Sebra produkt hos Børnenes Kartel vil vi med glæde pakke det ind for dig. Det eneste du skal gøre at vælge hvilken indpakning du ønsker inden du lægger det ønskede produkt i kurven. Så klarer vi resten af indpakningen. Indpakningen koster ikke noget fordi vi gerne vil være med til at give modtageren glæde i øjnene når det heldige barn (eller dets voksne) får sin gave.