• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Cykelhjelme

Brug af cykelhjelm går hånd i hånd med det at cykle, og det gælder naturligvis uanset dit barns alder. Her kan du finde børnecykelhjelme i mange modeller og størrelser til både store og små og vælge netop den cykelhjelm til børn, som dit barn allerbedst kan lide. Vi har cykelhjelme til både drenge og piger, så der kan blive helt styr på sikkerheden, inden barnet begiver sig ud i trafikken.

13 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Pas godt på ungerne i trafikken med børnecykelhjelme af høj kvalitet

En cykelhjelm til børn er et absolut must lige fra den dag, dit barn får sin første cykel, sit første løbehjul eller sit første par rulleskøjter - eller fra den dag din baby måske kører med i ladet eller i cykelstolen på din cykel. Det kan nemt gå galt i trafikken, og udover at lære dit barn om almindelig trafiksikkerhed, kommer du ikke udenom at investere i en børnecykelhjelm, der sidder godt på barnets hoved. 

Vænner barnet sig til at have cykelhjelm på helt fra de første spæde cykelture, er der størst chance for, at cykelhjelmen også bliver på, når barnet skal cykle på egen hånd senere i livet. Spørger du os, er et naturligt forhold til brug af cykelhjelm nok i virkeligheden en af de bedste gaver, du kan give dit barn. 

 

Find cykelhjelme til børn i mange modeller online

Vi gør det nemt at få hurtigt styr på cykelhjelme til børn. I udvalget her kan du vælge blandt cykelhjelme til børn i flere forskellige størrelser, modeller og farver, og vil du være sikker på at vælge rigtigt - særligt til familiens større børn - er det nok en god idé at tage barnet med på råd. Ikke alle tweens og teens kan se vigtigheden i at bruge hjelm, men forhåbentlig hjælper det lidt, når der er kræset lidt ekstra for designet, så man rent faktisk ser smart ud, når man drøner afsted med den nye cykelhjelm på. Bestil her, og modtag børnenes cykelhjelme inden længe.