• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

by Astrup

Danske By Astrup er indbegrebet af kærligheden til den gode rolleleg. Dukketøj og dukketilbehør, udklædningstøj, kæpheste og meget mere er at finde her i udvalget af By Astrup-legetøj, der får fantasien til at blomstre og folde sig ud til timevis af sjov leg på børneværelset. Lad dig inspirere af sortimentet af By Astrup-legetøj her, og glæd et helt særligt barn i dit liv med nyt legetøj til rolleleg. 

79 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Lad barnet prøve nye roller af i legen med By Astrup

By Astrup er et brand, der konstant formår at overraske positivt og forny sig i retninger, der gør brandet til et af de mest populære legetøjsbrands herhjemme. By Astrup byder på legetøj til både drenge og piger, der er vilde med fordybende rollelege med plads til at prøve nye, spændende karakterer, professioner og personligheder af. 

Her er både By Astrup-legetøj til barnet, der er vild med heste, og som måske endda går til ridning selv, til barnet, der slet ikke kan få nok af dukkeleg og til barnet, der elsker at klæde sig ud og på den måde leve sig ind i fascinerende roller. Kvaliteten på By Astrup-legetøj er helt i top, og der er virkelig kræset om de små detaljer, der gør hele forskellen for oplevelsen af at lege med legetøjet fra By Astrup.  

 

By Astrup-legetøj i FSC-certificeret træ

Mange af By Astrups produkter er skabt i træ, der foruden at være et solidt kvalitetsmateriale, også er hentet fra FSC-certificeret skovbrug, der er din garanti for, at produktet opfylder kravene til bæredygtig og klimavenlig skovdrift. Træ er et utroligt flot og tidløst materiale, der ser godt ud både på børneværelset eller i legehjørnet i stuen.  

 

Køb By Astrup-legetøj online hos Børnenes Kartel

Det er ingen hemmelighed, at vi er helt vilde med legetøjet fra danske By Astrup. Vi er altid spændte på, hvad By Astrup finder på som det næste, for der er ingen tvivl om, at By Astrup aldrig skuffer, og at vi altid kan glæde os til unikt legetøj produceret i de bedste kvalitetsmaterialer. By Astrup-legetøj er sådan noget legetøj, der bliver fundet frem og leget med igen og igen, og mange nævner By Astrup-legetøj som deres børns suveræne favoritlegetøj. Ejer I endnu ikke noget fra By Astrup derhjemme, er det derfor måske på tide, og vi glæder os meget til at se hvilke af produkterne fra By Astrup, der har fanget din opmærksomhed. Bestil online her, og modtag det nye By Astrup-legetøj inden længe.