• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Dantoy

I over 50 år har dantoy skabt skønt og farvestrålende plastlegetøj i allerbedste og sikre kvalitet. Spande, skovle, river og sier fra dantoy er fast inventar i mange danske sandkasser. Til legekøkkenet er fine kaffestel, pander, gryder og legemad, som sætter gang i den vigtige rolleleg. Og skal der fart over feltet, er den klassiske røde og blå scooteren ikke til at komme udenom. dantoy er sikkert, holdbart og svanemærket legetøj elsket gennem generationer.

15 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Produktmærkninger
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

dantoy - klassisk legetøj i kvalitetsplast hos Børnenes Kartel

Leg med sand og vand med dantoys plastlegetøj

I rigtig mange danske sandkasser - både i børnehaver og i private haver er det klassiske og farvestrålende sandlegetøj fra dantoy, der bliver leget med. Skovle, spande, river og sier - alt hvad der skal til for at gøre udelegen i sandet sjov og spændende. Den lækre plastkvalitet gør sandlegetøjet virkelig holdbart - så lad bare legetøjet ligge i sandkassen - det kan det fint tåle. Trænger det til at blive rengjort, så bare giv det en tur i opvaskemaskinen.

Legemad og køkkenredskaber fra dantoy til sjov og udviklende rollelege

Når barnet står i legekøkkenet og serverer usynlige retter på tallerkener og skænker luftkaffe op til dukker og bamser, er det i fuld gang med at øve sine sociale færdigheder ved at efterligne de voksnes verden. De flotte og farverige kaffestel og legemad understøtter denne vigtige rolleleg og gør den sjov og nærværende for barnet. dantoys køkkenredskaber og legemad i kvalitetsplast kan holde til mange timers sjov rolleleg - også hvis legen tages udenfor i sandkassen og gryder og kopper fyldes med sand og vand.

Motorisk tumleleg med legetøj fra dantoy

Aktiv leg, hvor barnet får brugt sin krop på f.eks. vipper og gåbiler er alletiders for udviklingen af barnets grovmotorik. Barnet lærer at mestre sin krop og alt det, den kan. De søde og sjove vipper fra dantoy, hvor helt op til tre børn ad gangen kan lege sammen med at få vippen igang er både god træning, der kræver samarbejde og kontakt. dantoys seje røde og blå scooter er efterhånden også blevet en klassiker - og med god grund, for med det lille køretøj lærer barnet at holde balancen, sætte af med fødderne og styre fart og retning.

Bæredygtig leg med dantoys BIO-serie

Nyeste skud på dantoys stamme af fantasifuldt plastlegetøj er en ny serie af bæredygtig Bioplast. Bioplasten er fremstillet af bæredygtige sukkerrør og er biologisk nedbrydelig. Kvaliteten af bioplasten er tilmed den samme lækre og holdbare, som du kender den fra dantoy. I dantoy BIO-serien finder du både sandlegetøj til sandkassen og stranden og fine kaffestel og middagsstel i smukke og afdæmpede pastelfarver til rollelegen i legekøkkenet eller i legehuset.

dantoy - danskproduceret legetøj i over 50 år

Fra fabrikken i Hobro har dantoy i mere end 50 år leveret skønt danskproduceret plastlegetøj til legeglade børn i hele verden. Som det allerførste legetøjsbrand blev dantoy i 2010 tildelt Svanemærket. Med et Svanemærke er du sikker på, at legetøjet overholder branchens skrappeste krav til plastlegetøj til børn. Svanemærkede produkter må nemlig hverken indeholde ftalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Hele 98% af dantoys plastlegetøj er i dag svanemærket. Kvaliteten af plasten kan holde til masser af aktiv leg i mange år. Læg f.eks. mærke til, at plastlegetøj fra dantoy er meget tykkere i kvaliteten end du normalt ser den. Alt legetøjet tåler at blive vasket i opvaskemaskinen og aftørret med sprit.

dantoys legefilosofi

Hos dantoy mener man, at de bedste eksperter i leg er børnene. Legetøjet skal være udformet så det inspirerer barnet til at skabe sine egne fantasifulde legeoplevelser - og det er let at se, når man kigger på det farvestrålende udvalg hos dantoy. Små børn elsker og tiltrækkes af klare og glade farver - og derfor har dantoy lige siden den spæde start holdt fast i klassiske farver: gul, rød, grøn og blå.

dantoy er en oplagt gaveidé til aktive børn

Med det store udvalg af forskelligt legetøj, som dantoy har at byde på, er det let at finde en gaveidé til fødselsdagsbarnet. Holder dit barn af rollelege, tumlelege eller leg i sandkassen er dantoy et oplagt valg. Bestil online hos Børnenes Kartel, og du har din gave allerede efter 1-3 hverdage.

Husk at vi hos Børnenes Kartel pakker din gave gratis ind i fint gavepapir med bånd og sløjfer, så gaven er helt parat til at blive foræret bort.

Er du i tvivl om, hvilket dantoy legetøj, der vil passe dit barn bedst, så kontakt endelig vores kundeservice, der kan være dig behjælpelig med råd og vejledning.