• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Svømmeudstyr

Svømmeudstyr til børn. Uanset om dine små vandhunde hopper i havet, soppebassinet eller en indendørs/udendørs pool, så kan du gøre badeoplevelsen ekstra morsom og sikker med det rette udstyr. Hos Børnenes Kartel kan du finde en helt masse svømmeudstyr til børn, som både er sjovt og praktisk. Vi har blandt andet svømmevinger, smarte dykkerbriller, håndklædekapper med lynlås, svømmeveste, svømmefødder og badesandaler.

14 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Alt i badeudstyr til baby og børn – giver gode oplevelser i vandet

Børn elsker vand. Vand er stimulerende for barnets taktile sans, kropsbevidsthed, evne til at koordinere, selvtillid og især for lattermusklerne. Børn kan bade i timevis og bliver med alderen mere og mere modige i deres vandpjaskende kropsudfoldelser.

Med svømmeudstyret i orden kan du trygt slippe dit barn løs i vandet, når turen går til søen i solskin, eller barnet trænger til et afkølende dyb hjemme i havepoolen. Børn skal naturligvis altid være under opsyn af voksne, når de bader. Men hvis du sørger for at udstyre dit barn med gedigent sikkerhedsudstyr i høj kvalitet, så kan du sænke skuldrene en anelse. Samtidig vil barnet også opleve en større tryghed og frihed i vandet.

Hvor meget, udstyr barnet har behov for, afhænger dels af barnets alder, hvor trygt barnet er i vand, og hvor hjemmevant barnet er i det våde element.

Hos Børnenes Kartel kan du finde et bredt udvalg inden for:

 • Badevinger til søde piger og seje drenge
 • Svømmeveste til at holde barnet oppe
 • Badesandaler til at beskytte de små fødder
 • Dykkerbriller i alverdens festlige afskygninger
 • Dykkersæt med snorkel, dykkermaske og svømmefødder
 • Baderinge med og uden indsats

Vi har alt det udstyr, der skal til for at give dit barn en sjov og tryg badeoplevelse. Herunder gennemgår vi de forskellige kategorier af svømmeudstyr, som er at finde på webshoppen her hos Børnenes Kartel.

Husk, at du også altid er velkommen i vores fysiske butikker i Silkeborg, Kolding, Aalborg og Herning, hvor vores søde og legesyge personale står klar til at vejlede dig i vores udvalg af svømmeudstyr. Hver butik har sit eget udvalg af svømmeudstyr til barnlige vandhunde. Se vores store udvalg af svømmebassiner her.

Svømmebriller og dykkermasker

Det er her på siden, at du finder vores udvalg af geniale dykkerbriller og dykkermasker fra Intex og det australske Bling2o.

Med dykkerbriller kan dit barn holde øje med, hvad der foregår under vandet. Barnet kan svømme fri som en fisk eller måske en havfrue. Børn kan kigge på hinanden under vandet. De kan dykke efter ting. Et par dykkerbriller er virkelig praktisk svømmeudstyr for ægte vandhunde.

Intex har lavet nogle helt simple og rigtig gode dykkerbriller, som fås i flere flotte farver. Disse briller skiller sig ikke ud i mængden. Det foretrækker nogle børn.

Er dit barn derimod til sjove motiver, festlige farver og genialt design, så tag et dyk ned i vores udvalg af svømmebriller og -masker fra Bling2o. Her kan du finde dykkerbriller med diskoglimmer i glasset samt anti-dug-funktion. Du kan også finde dykkerbriller med farvet glas, med katteører og øjenvipper, med takker, tænder og øjne samt dykkerbriller formet som hjerter.

Svømmeveste, baderinge og badevinger

Det er også på denne side, du kan finde svømmeveste, baderinge og badevinger til både piger og drenge, babyer og børn. Svømmeveste samt oppustelige badevinger og baderinge giver mange børn og ikke mindst dig som forælder en stor tryghed, da svømmeudstyret sørger for, at barnets hoved og overkrop nemt holdes over vandet.

Det giver barnet frihed til at bevæge sig og øve sig i at skabe fremdrift i vandet, hvilket er de første spæde øvelse på vej mod at lære at svømme.

De allermindste, som er nybegyndere i vandet, vil have stor gavn af Filibabbas baby baderinge. Den har to sæt oppustelige ringe, et ryglæn og indsats i bunden til babyens ben. Den giver babyer og små børn optimal tryghed i vandet.

Når barnet er trygt i vandet og gerne selv vil pjaske rundt, kan du iføre dem et sæt badevinger og/eller en praktisk svømmevest. Vi ved nemlig godt, at hvis udstyret har et sjovt motiv, som barnet kan lide, så er det endnu lettere for barnet at acceptere at bære det.

Det afspejler vores farverige svømmevinger og -veste tydeligt.

Badesandaler og svømmefødder

Er du på udkig efter beskyttende og sejt udstyr til dit barns fødder? Så er du også kommet til det rette sted.

Et par glimmer-badesandaler fra Liewood er for det første superfine, og så er de med til at beskytte barnets fødder fx ved stranden. Derudover er de både praktiske, behagelige og fleksible.

Hos os kan du finde badesandaler i str. 19 til 30.

Til fødderne kan du også finde et par seje svømmefødder i str. 35-38. Svømmefødderne er sjove for større børn, som allerede har lært at svømme frit. Med et par svømmefødder og den medfølgende snorkel og dykkermaske kan barnet udforske havets bund og samtidig udfordre sine svømmeevner i vand. Snorkel og dykkermaske kan også være en tryg start for et barn, som endnu ikke er helt tryg ved at få hele hovedet under vand.

Svømmeudstyr fra de populære børnebrands – hos Børnenes Kartel

Alt det svømmeudstyr, som du kan finde hos Børnenes Kartel, er produceret af anerkendte børnebrands, som er kendt at producere udstyr og/eller legetøj til børn i høj kvalitet og med et umiskendeligt moderne design, der altid følger trenden. På webshoppen kan du derfor finde badeudstyr fra både Liewood, Bling2o, Filibabba, Intex og mange flere.

Et par dykkerbriller bliver endnu sjovere at bruge, når de får din datter til at ligne en kat – se Bling2o, kat med øjenvipper. Og det føles superhyggeligt at putte og få varmen i et håndklæde, som får barnet til at ligne en kanin eller en panda – se de fine håndklædekapper fra Liewood.

Vi vil med glæde hjælpe dig videre, hvis du er i tvivl om noget vedrørende svømmeudstyret her på shoppen. Derfor er du meget velkommen til at kontakte vores flinke kundeservice på telefon eller e-mail, så vil vi gøre vores absolut ypperste for at hjælpe dig med at finde de rette badevinger, dykkerbriller eller noget helt tredje, som du er på udkig efter til dit barn.