• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Badelegetøj

Hos Børnenes Kartel finder du flot og sjovt badelegetøj til børnebadet i alle mulige forskellige farver, former og materialer. Du finder blandt andet et stort udvalg af vandlegetøj til badet i  bæredygtigt træ, plastik og naturgummi. Vi har samlet alt fra badesvampe og badeskum til søde badedyr og sjovt badelegetøj i træ fra mærker som PlanToys, Sophie la Girafe, Hevea og mange mange flere.
Gør badet lidt sjovere og hyggeligere med en sød badeand eller noget af det flotte og sjove bæredygtige badelegetøj i træ fra PlanToys. Dit barn vil elske at komme i bad med sit nye badelegetøj!

Se vores store udvalg af lækkert vandlegetøj her på siden. Rigtig god fornøjelse!

120 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Legetøj til vand, bad og badekar hos Børnenes Kartel

Med Badelegetøj fra Børnenes Kartel får dit barn uendelige muligheder for at have en sjov leg med at gå i bad. Man kan bruge badelegetøjet til at lokke ens barn nemmere med i bad, da det nogle gange kan være en lille kamp. I stedet kan det blive et problem at få barnet ud fra badet igen - fordi det simpelthen bare er SÅ sjovt at bade med badelegetøj. Badelegetøj kan både bruges hvis man har et badekar eller en almindelig bruseniche. Hvis man har et badekar kan meget af legetøjet bruges til at flyde på vandet, hvilket er med til at gøre oplevelsen endnu bedre og sjovere.

I et badekar er specielt fiskespillet fra Djeco sjovt og underholdende. Placer ænderne rundt om i badekaret og se om I kan få noget på krogen.
Har man en almindelig bruseniche er de almindelige badedyr sjove. Fyld dem op med vand og sprøjt det ud igen alle mulige steder. Brug badelegetøjet til at gøre badet sjovere for barnet. Når man leger med vand er det som regel svært at undgå at blive våd. Vær derfor forberedt på vandpjaskeri og sprøjt med vand til alle sider når dit barn får noget badelegetøj i hånden. Det er bare en tand sjovere når man kan få lov til at sprøjte på nogen, specielt mor eller far.

Badelegetøj og vandlegetøj for enhver smag

Med badelegetøj fra Haba kan du i en almindelig bruseniche stadig have sjovt badelegetøj. Med deres smarte sugekopper kan du hænge sjovt tilbehør på væggen, der kan fyldes med vand. Herefter starter magien. Prøv blandt andet den populære vand karrusel fra Haba, hvor vandets vægt får karrusellen til at køre rundt.

Badelegetøj giver tid til at være kreativ, samtidig med at man har det sjovt i badet. Endnu engang har Haba været på spil med deres sjove kuglespil til badet. Placer nettet med sugekoppen i brusenichen og giv barnet udfordringer med at ramme nettet fra forskellige længder og højder med kuglerne.

Hos Børnenes Kartel har vi helt sikkert det badelegetøj som opfylder dit barns behov for leg i badet. Om det skal være stille og rolig vandleg eller lidt mere vildt og voldsomt så har vi det perfekte badelegetøj. Badelegetøjet kan også bruges til at distrahere barnet hvis det ikke er glad for at blive vasket i håret for eksempel.

De fleste børn elsker at lege i vandet. Der findes utallige gode grunde for fortsat at lade dit barn lege i badet eller i andre forbindelser med vand. Det er med til at øge dit barns kreative side og motorik. Samtidig med dette giver det dit barn en tryghed for vand. Simpelt badelegetøj som vægte med vand giver barnet indblik hvordan tyngde og vægt kan påvirke ting.

Badelegetøj som gave

Køber du badelegetøj som en gave til en du holder af? Så kan du ganske gratis få pakket din ordre ind hos Børnenes Kartel. Du vælger selv hvilken type indpakning du ønsker når du lægger det ønskede produkt i indkøbskurven. Så hvad end anledningen til gaven er har vi noget flot gavepapir til at pakke ind i. Du kan blandt andet give den klassiske gule badeand, eller noget mere udfordrende, hvor du kan udfordre barnets bygge evner og motorik. Der findes et “hav” af forskelligt badelegetøj som kan være med til at gøre badet til en sjovere oplevelse for barnet.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er badelegetøj en god idé?

Badelegetøj kan selvsagt gøre det sjovere at komme i bad. Men det kan også gøre det mere sikkert for små børn, da de med deres egen lille bruserhoved eller lignende selv kan styre vandet.

Hvilket legetøj kan man bruge i et badekar?

Du skal selvfølgelig kun bruge legetøj, der kan tåle at blive vådt. Men vælg også kun legetøj, der ikke er skadeligt for dine børn at sutte på eller som afgiver kemikalier til vandet. Er du opmærksom på sikkerheden, er der et rigt udvalg af badelegetøj. Så er det bare at vælge det, der vil glæde dit barn mest.