• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Svømmebriller

Til rigtige vandhunde er svømmebriller selvfølgelig et must, og her finder du smarte svømmebriller til børn i alle aldre. Et par børnesvømmebriller er alletiders til små og store, der gerne udfordrer sig selv med en tur med hovedet under vandet, og svømmebriller til børn kan bruges både i svømmehallen, i swimmingpoolen, på stranden og hjemme i badekarret. Vælg blandt flere forskellige modeller online her. 

1 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Børnesvømmebriller til små og store vandhunde

Der findes børn, der slet ikke er til leg i vand, og så findes der børn, der slet ikke kan få nok og virkelig er i deres rette element, når de kan få lov til at plaske rundt i timevis. Tilhører dit barn den sidstnævnte gruppe, vil et par svømmebriller til børn højst sandsynligt vække stor begejstring, og barnet vil næppe kunne vente på at tage svømmebrillerne i brug for første gang. 

 

Vores svømmebriller til børn fås i mange forskellige designs til både drenge og piger, og det er ikke til at komme udenom, at man ser lidt sjov ud med sådan nogle svømmebriller, der derfor også uundgåeligt vil bringe smil på læben. Udover svømmebriller til børn forhandler vi også masser af andet badeudstyr, der gør det ekstra fornøjeligt for store og små at være i vandet.  

 

Køb de smarteste svømmebriller til børn online

Svømmebriller til børn er skønne både til barnet, der endnu ikke har lært at svømme og dykke under vandet, og til barnet, der jævnligt snupper sig en dukkert og elsker at udforske det, der gemmer sig under vandoverfladen. Svømmebrillerne sidder godt og falder derfor ikke af, og de er meget komfortable at have på. Vil du glæde dit barn med et par seje svømmebriller, så find dit foretrukne par blandt vores svømmebriller til børn her, og bestil online i dag, så I snart kan snuppe en fælles svømmetur, hvor de nye børnesvømmebriller kan testes af.