• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

SES Creative

SES Creative er din redning, når du mangler inspiration til en hyggelig, kreativ aktivitet med ungerne, som hele familien kan samles om. Udvalget fra SES Creative byder på det ene kreative sæt efter det andet med materialer til alle de kreative projekter, du overhovedet kan drømme om. Gå på opdagelse blandt mulighederne her, og bestil nyt hjem til kreaskabet, så du altid har en aktivitet at finde frem på en regnvejrsdag, eller til når børnene trænger til at komme ned i gear.  

9 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Kreative aktiviteter til børn i alle aldersgrupper

SES Creative er kreativt legetøj til børn i alle aldre, som på fineste vis stimulerer og bidrager til at styrke barnets fantasi og udvikling. Mange sæt kan bruges allerede fra 1 år, og det er fantastisk at se sit barn give sig i kast med og udforske de forskellige materialer og teknikker.

Sortimentet fra SES Creative omfatter blandt andet perleplader, modellervoks, tegnesæt, farveblyanter og mange andre ting, som kan give barnet mange timer med hygge og sjov, og alt efter barnets alder kan barnet fordybe sig på egen hånd eller nyde en kreativ stund sammen med mor, far, bedsteforældre eller venner. Man bliver aldrig for gammel til kreativ leg, og det er bare om at finde et projekt at gå i gang med. 

Få inspiration til endnu mere kreativ leg for store og små i udvalget her. 

Allergivenlige produkter, der ikke giver pletter på tøjet

SES Creative lægger stor vægt på at skabe produkter i høj kvalitet, der er så rene og naturlige som overhovedet muligt. Produkterne fra SES Creative er hypoallergeniske og glutenfri, indeholder ingen giftige stoffer og er nemme at vaske af tøjet, hvis uheldet er ude, og barnet spilder på favoritblusen. Tag dig god tid til at undersøge udvalget her, og lad dig inspirere til nye, kreative projekter sammen med ungerne. Vi udvider løbende sortimentet med nye produkter fra SES Creative, så kig endelig ind forbi igen, når I måske atter er ved at løbe tør for kreamaterialer derhjemme.