• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Kinetic Sand

Relevant Play, som tidligere hed Waba fun blev grundlagt i 2003, og står bag det svensk produceret legesand til børn – Kinetic Sand. Med det prisbelønnede sand behøver barnet ikke sidde ude i sandkassen og lave sandskulpturer, for nu kan barnet slippe sin kreativitet løs indenfor, og forme forskellige ting lige fra et flot sandslot til lækre sandkager. Samtidig med at barnet har det sjovt med at lege, udvikler det sin finmotorik og koncentrationsevne. Kinetic Sand føles lidt som vådt sand, som gør det nemt at forme forskellige skulpturer. Sandet består af 98 % naturligt natursand og 2 % ”magisk” bindemiddel, og det tørrer ikke ud, samt det er nemt at rydde op igen.

19 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Kinetic Sand – lærerigt legesand

Har dine børn ikke adgang til en sandkasse, og savner de alle de kreative ting, man kan forme i sand? Så er Kinetic Sand helt sikkert noget for dem. Nu kan du nemlig rykke sandlegen indenfor.

Kinetic Sand fra Relevant Play er underholdende sansemotorisk leg for både børn og voksne. Det utroligt bløde sand, som består af 98 % naturligt sand og 2 % giftfri polymer, har en nærmest magisk struktur. Sandet kan nemt formes til flotte sandfigurer såsom slotte, skildpadder og krabber. Så snart du prikker til din sandskulptur, flyder den lige så stille ud. Kinetic Sand føles lidt som vådt sand mellem fingrene, men har den meget fine egenskab, at det ikke tørrer ud – selv hvis du glemmer at pakke det sammen igen.

Kinetic Sand er gift- og glutenfrit.

Hos Børnenes Kartel fås Kinetic Sand i et væld af regnbuens farver. Vi har også Kinetic Sand med glittereffekt.

Sandet smitter ikke af og er let at rydde op igen. Du dupper blot de små stykker med en større klump sand, hvorved de binder til hinanden. Nemt og magisk. Den kinetiske effekt, som sandet har, gælder også kun, at det binder til sig selv. Det klæber altså ikke til andre elementer og bliver ikke viklet ind i noget.

Kommer der et fremmed element eller andet legetøj i sandet, så behøver du ikke fortvivle. Det er meget let at fjerne igen.

Kinetic Sand anbefales fra 3 år.

Hvilke produkter kan man få med Kinetic Sand?

Produkterne med Kinetic Sand fås i flere forskellige varianter, som du ser herunder:

 • Single container med 141 g sand.
 • Poser med 907 g af de fine, bløde sand.
 • Æsker med 1, 2,5 og hele 5 kg sand i naturlig sandfarve.
 • Sæt, som indeholder både sand og tilbehør.

Single container med kinetisk sand

Denne lille pakke er rigtig god til begynderen, når I vil se, om Kinetisk sand er noget for jer. Eller hvis I har planer om at eksperimentere med at blande farver. De små pakker er også gode som supplement til større pakker. Med single container – som fås i flere farver – medfølger en lille sandform til at lave et sandslot.

Poser med kinetisk sand

Poserne med Kinetic Sand er lavet med praktisk genluk-funktion, så det er let at opbevare sandet i posen efter brug. På bagsiden af disse poser får du sjove idéer til, hvordan du kan få flere farver Kinetic Sand med bare to poser ved hånden.

Storformat-æsker med kinetisk sand

De store æsker er til dig, der slet ikke kan få nok af det skønne magiske og nærmest flydende sand. Med den helt store æske med 5 kg kan du lave en hel indendørs sandkasse, som mange børn kan have glæde af på samme tid.

Sæt med kinetisk sand og tilbehør

Vores sæt med Kinetic Sand er utroligt populære. Sættene fås i flere udgaver. Fælles for de forskellige mix sæt er, at de både indeholder sand i én eller flere farver og diverse udstyr til at forme sandet. Til mange af sættene medfølger eksempelvis en sandbakke, som gør det let og praktisk at afgrænse legen og minimerer mængden af oprydning bagefter.

Prøv fx det kreativ Rainbow mix sæt, hvor du får 3 bøtter med forskellige farver sand, der kan blandes og lagdeles for at kreere fine, farverige figurer. I pakken får du samtidig udstyr som kniv, sandpresser til at lave flotte lag og små figurer til at præge sandet med.

Sanseoplevelser med Kinetic Sand

Kinetic Sand stimulerer og udvikler barnets fantasi, finmotorik, kreativitet og sanser. At sidde med Kinetic Sand i hænderne og studere, hvordan det reagerer, føles som en beroligende sanseoplevelse for både børn og voksne. Det kan samles, smuldres, drysses og formes til alle mulige slags figurer. Dit barn kan være engageret i den kreative og beroligende leg med Kinetic Sand i lang tid.

Kinetisk sand er guf for den taktile sans. Kinetisk sand har en ren meditativ og nærmest terapeutisk effekt, når det glider mellem fingrene. Sandet føles hård og næsten fugtigt, når det er presset sammen. Når du har det i hånden i sin løse form, føles det svævende let.

Legesandet smuldrer og samler sig igen på magisk vis. Skær skarpe kanter i sandet, mas det, drys med det og mærk, hvordan det reagerer på alle slags påvirkninger. Herunder får du nogle sjove idéer til, hvordan I kan lege med Kinetic Sand og få mest muligt ud af købet.

Sjov leg og idéer til Kinetic Sand

Lad dit barn slippe den kreative fantasi og skaberlyst fri. Med Kinetic Sand er det lige så sjovt at bygge, som det er at ødelægge figurerne bagefter. Du kan bruge sandet om og om igen.

Hvis du køber sandet i poser, kan vi varmt anbefale, at du køber flere forskellige farver. Det gør legen med det ultra-bløde sand endnu sjovere og smukkere. Det ser nemlig helt magisk ud, når man lagdeler et sandslot i forskellige farver af kinetisk sand. Prøv også at lave figurer i Kinetic Sand med glimmer – fx Teal Glitter. Det gør oplevelsen ganske eventyrlig.

Man kan bruge de figurer, der følger med i nogle af pakkerne, til at lave sandslotte, krabber, skildpadder og meget andet. Du kan grave og forme med den medfølgende ske.

De store æsker med Kinetic Sand kan du fx bruge til en omgang føleleg, hvor du gemmer forskellige ting i sandet, som barnet skal finde – uden at kigge – og gætte hvad er. Det er supergod underholdning til børnefødselsdage og stille søndage derhjemme.

Shop Kinetic Sand hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel har vi håndplukket et virkelig lækkert og alsidigt udvalg af kinetisk sand. På vores webshop kan du således finde mange flotte farver – med og uden glimmer. Du kan finde sæt med sand og tilbehør. Hvis du vil have endnu mere af de tryllebindende sand, har vi også store pakker med op til 5 kg Kinetic Sand.

Her til slut skal du have et vedligeholdelsestip med til dit legesand. Kinetic Sand indeholder ingen væske. Hvis det bliver tørt og hårdt, må du altså ikke tilføje vand. I stedet skal du blot massere og forme det mellem hænderne, indtil det opnår sin flydende form igen. Skulle legesandet blive vådt, kan du lægge det til tørre i et meget tyndt lag på en bageplade eller lignende.

Har du brug for hjælp til nogle af produkterne i kategorien her? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

FAQ – ofte stillede spørgsmål om kinetic sand.

Hvad er kinetic sand?

Det utroligt bløde sand består af 98 % naturligt sand og 2 % giftfri polymer, som nærmest har en magisk struktur.

Hvordan opbevares Kinetic sand?

Kinetisk sand bør opbevares i en plastboks eller anden beholder med låg og bør ikke udsættes for vand eller anden fugt. Sker det aligevel, at sandet bliver vådt, skal det blot lægges til tørre på et stykke køkkenrulle, hvorefter det bliver som nyt igen.