• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Sophie la Girafe

Franske Sophie la Girafe er prisvindende babylegetøj i 100 % naturgummi. Brandet er særligt kendt for sine populære Sophie Giraf-bideringe, der er perfekte til babys små, sarte gummer ved tandfrembrud, men sortimentet fra Sophie la Girafe byder også på rangler, badebøger og sanseklodser samt en lækker serie af hudplejeprodukter, der er særligt udviklet til babys sarte hud. Find vores aktuelle udvalg her, og bestil i dag. 

 

9 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Naturligt legetøj, der stimulerer alle babys fem sanser

Producenten bag Sophie la Girafe hedder Vulli og har eksisteret siden 1945. De første Sophie la Girafe-produkter kom på markedet i maj 1961, og Sophie la Girafe er i dag en stor, international succes. Sophie la Girafe-bideringe og andet legetøj er skabt i 100 % ren naturgummi, der udvindes fra heveatræet og indfarves med giftfrie plantefarver, og du kan derfor med ro i maven lade din baby putte legetøjet i munden lige så tosset, som han eller hun vil.

Særligt bidedyret fra Sophie la Girafe er et stort hit. Allerede fra 3-måneders alderen stimulerer legetøjet alle barnets fem sanser: Pletterne på giraffen stimulerer babys syn. Pivelyden, når legetøjet trykkes på, stimulerer babys høresans. Det lækre, bløde materiale stimulerer smagssansen. De lange ben og finurlige detaljer med ører stimulerer følesansen. Sidst, men ikke mindst, stimulerer den særlige duft af naturgummi lugtesansen. 

Brug en Sophie Giraf-bidering til de sarte babygummer ved tandfrembrud

Det generer ofte baby, når nye tænder er på vej, og mange børn har decideret ondt i tiden indtil, at den nye tand er brudt igennem. Heldigvis kan du bruge bideringen fra Sophie la Girafe til at lindre babys gener. Det hjælper i sig selv på de ømme gummer at tygge på bideringen, som den er, men vil du gøre noget ekstra, kan du vælge bideringen med de blå gribehåndtag. Denne bidering kan lægges i køleskabet eller fryseren, og kulden mod gummerne vil automatisk have en rigtig god effekt, så din baby føler sig mindre generet. 

Find Sophie la Girafe-bideringe og andet Sophie Giraf-legetøj online

Hos Børnenes Kartel er vi vilde med Sophie la Girafe. Vi er derfor også stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter fra det populære brand, der er perfekte som barselsgave til de nybagte forældre eller som en rigtig fin barnedåbsgave til den lille, nye verdensborger. En baby behøver ikke meget, men hvorfor ikke forkæle med velvalgte produkter af høj kvalitet fra Sophie la Girafe? Du finder dem her, hvor du nemt kan bestille dine favoritter hjem med det samme.