• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Barbie

Barbie dukken blev skabt i 1959, inspireret af påklædningsdukker og er i dag mange pigers foretrukne legetøj. Når man leger med en Barbie, er der ingen grænser for drømmene; i Barbies univers er der masser af modetøj, spændende tilbehør, huse, biler, heste, venner og veninder og mindre søstre. Mattel, som ejer Barbie, har den filosofi, at der ingen grænser skal være for, hvad man ønsker at blive; derfor har Barbie skiftende karrierer som fx dyrepasser, læge og popstjerne.

46 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Smukke Barbiedukker for enhver smag

Her på siden kan du finde lige den Barbie dukke, der fuldender dit barns kollektion og stimulerer nuværende interesser. Barbie dukkerne her på siden har vidt forskellige roller. Vi har en olympisk mester, tandlæge, wellness Barbie, Barbie brudedukke og mange, mange andre.

Uanset om dit barn drømmer om at blive svømmer, lærer, plejer, sportsudøver eller er særligt interesseret i alle de gængse hverdagssituationer, kan I sammen finde en Barbie, som vil falde lige i barnets smag hos Børnenes Kartel.

Nogle børn elsker lege, som udspringer af ren fantasi. Deres Barbie dukker kan flyve, trylle og tale med dyr. Andre børns lege afspejler mere hverdagsnære begivenheder såsom at lave mad, gå i bad, køre bil, spise og klatre i træer.

Det kan også skifte fra periode til periode i dit barns udvikling, hvad de leger mest. Derfor har vi sammensat vores udvalg af Barbier, så de kan helt forskellige ting og har deres eget specialudstyr. Så kan I blive ved at udbygge Barbie-beholdningen derhjemme i en uendelighed for at fodre den barnlige fantasi og lyst til leg.

Til Barbie dukkerne med en bestemt profession eller hobby medfølger netop spændende tilbehør og tøj, som kan udskiftes. Det samme gælder for pakker med Chelsea eller et kæledyr til Barbie. Det er jo nemlig noget af det, der gør Barbie ekstra sjovt, at de fleste Barbie dukker kan bruge hinandens tøj og ting.

Barbie dukker og Barbie tilbehør indeholder små dele og anbefales fra 3 år +.

Alt i udstyr og tilbehør til Barbie

I Barbies univers kan man efterhånden få stort set alt, hvad man kan finde i den virkelige verden. Hos Børnenes Kartel har vi alverdens forskellige slags underholdende tilbehør til Barbie, så du kan lave dit helt eget unikke Barbie setup til dit barn og skabe et vaskeægte drømmeland, hvor fantasien kan få frit løb.

I Barbies fantastiske univers har drømmene ingen grænser. Opbyg, udlev, leg og find på i en uendelighed. Der er til timevis af rolleleg, når de smukke dukker skal klædes på, bade, cykle, være popstjerner, dyrepassere og babysittere. Vi har bilen, stolen og Barbierne til at gøre legen til en drøm.

Der findes masser af tøj, møbler, køretøjer og kæledyr her hos Børnenes Kartel, som kan pryde Barbie, hendes venner, mandedukken Ken og hendes tre mindre søstre Stacie, Skipper og Chelsea. Det meste af Barbie-udstyret sælges sammen med en dukke. Tandlægestolen købes eksempelvis sammen med tandlæge-Barbien. Til en svømme-Barbie medfølger svømmeudstyr.

Udover Barbie med tilbehør har vi også udstyr, som sælges separat. Du kan fx finde:

Listen over tilgængeligt legetilbehør til Barbie er tæt ved endeløs. Her hos Børnenes Kartel har vi et varieret udvalg af det allerbedste, som Barbie kan byde på, som repræsenterer vidt forskellige Barbie-typer og -interesser.

Der er helt sikkert også en Barbie, som dit barn vil elske at blive ét med. Se hele vores udvalg af dukker her.

3 gode grunde til at lege med Barbie dukker

Barbie er en udødelig klassiker inden for legetøj. Der er tre primære grunde til, at dit barn vil elske at lege med Barbier:

 • Barnet kan udleve alle sine inderste drømme i Barbie-universet.
 • Der findes et hav af tilbehør og udstyr til Barbie, som fuldender legen.
 • Barbie fodrer og styrker barnets evne og biologiske lyst til at lære at danne sociale relationer og bruge sin fantasi.

Tag på eventyr, og dyk ned i hele vores store, inspirerende sektion med drømmeagtige Barbie-dukker og -udstyr.

Barbie – lærerig og styrkende rolleleg for alle børn

Barbies verden er stedet, hvor alt kan ske. Med Barbie kan man være, lige den man drømmer om. Fedronning, skolelærer, ridepige, skuespiller, læge, balletdanser-fe, havfrue eller bare legesyg mor. Barbies væsen handler om at afspejle og udleve forskellige identiteter, som kommer enten fra den virkelige verden eller fra fantasiverdner.

Der er produceret eventyrligt mange forskellige versioner af Barbie for at efterligne alle de sjove, gode, onde og festlige roller, som børn har lyst til at udleve, når de leger rolleleg. I rolleleg efterligner børn netop voksenlivet, og de øver sig på social interaktion og lærer at danne sociale relationer.

Det er en naturlig del af det at blive ældre, at barnet har lyst til at eksperimentere med roller og påtage sig identiteter.

Det er grunden til, at det både er sjovt og meget udviklende og lærerigt for børn at lege med Barbie og afprøve adskillige rolletyper i deres søgen efter deres egen identitet, præferencer og grænser. Samtidig er det også det, der gør, at Barbie stadig er noget af det mest kendte legetøj, der findes, selv om det har eksisteret siden 1960’erne.

Barnet kan få glæde af Barbie dukkerne i mange år. Når de bliver større, begynder de måske at sætte hår på deres Barbie dukker, danne mere særegne personligheder og lege med dem på helt andre måder. Det er alt sammen en del af den nødvendige og naturlige udvikling, som alle børn går igennem.

Barbie er blevet mere alsidig og naturlig

I sin spæde begyndelse i 1960’erne var Barbie et stil- og modeikon. Hendes primære livsmål var at fremvise det nyeste fra modeverdenen med elegance og stil. Barbie repræsenterede en sand legetøjsrevolution, idet hun var den første dukke, som ikke lignede et spædbarn.

Barbie var toptjekket og selvstændig. Hun havde smart tøj, makeup på og snart fik hun også en kæreste, Ken.

Dengang var Barbie et urealistisk men tydeligt kropsideal med sine lange ben, hvepsetalje og velplacerede barm. Med tiden har Barbie heldigvis udviklet sig til at afspejle vores samtid frem for et urealistisk ideal.

Det er lykkes at følge med tiden og udviklingen i samfundet. Derfor finder du i dag en langt større diversitet end tidligere.

Nutidens Barbie er lettere for børn at identificere sig med. Barbierne har blandt andet forskellige hudfarver, afvekslende kropsformer, kan sidde i kørestol, have langt eller kort hår og have alverdens alsidige interesser.

Køb Barbie hos Børnenes Kartel allerede i dag. Bestil inden kl. 14.00 – så sender vi din ordre i dag.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en Barbiedukke?

En Barbiedukke uden større tilbehør koster typisk lige over 100 kr. Det kan de fleste være med på økonomisk, og derfor er Barbie en god gaveidé. Vil man have tilbehør som hus, bil og klædeskab, skal man typisk betale 200+ yderligere.

Hvor gammel er Barbie?

Barbie er opfundet af legetøjsfirmaet Mattel i 1959 - og blev derfor 60 år gammel i 2019. Det kan man dog ikke se på den flotte dukke, der faktisk ofte bliver kritiseret for at forvrænge børns indtryk af den flotte kvindekrop. Uanset så er Barbiedukken et hit hos de fleste børn, især hos piger, hvor fantasien får frit løb.