• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Sylvanian Families

Sylvanian families er en serie af små, søde og nuttede familiedyr og tilbehør, der gør det nemt for dit barn at skabe sit helt eget univers med huse og butikker.

Familien bor og arbejder i et univers, hvor de arbejder på familiens træhus, tager på ferie i deres campingvogn og laver mad i køkkenet. Det er en fantastisk mulighed for at lege med fantasi, rolleleg og indretning på en sjov og anderledes måde. Særligt de små elsker at lege og udforske deres endeløse univers af lege, læring og fællesskab. Vær opmærksom på, at nogle af figurerne og møblerne kan være små, og derfor frarådes til små børn, der putter legetøj i munden.

Se udvalget af de nuttede figurer og deres tilbehør herunder.

40 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Hus, bil, møbler og meget andet tilbehør

Sylvanian familie er en glædesspreder hos de mindste i familien. De små søde og nuttede dyr er altid glade og særligt de små ting som at spise mad sammen i køkkenet, hente nybagt brød hos bageren eller tager på skovtur sammen i det fri, det er nogle af de ting, som Sylvanian families finder særligt hyggelige og sjove. Hvis for eksempel Sylvanian familie skal på ferie, så besøger de altid Sylvanian bjælkehytte sammen og skal det være rigtig hyggeligt, så tager de også deres venner og naboer med.

Sylvanian families har alle generationer

De små søde og nuttede dyr fra Sylvanian families har særlig fokus på familiesammenhold og samvær med familien. Derfor kan du finde alle generationer af Sylvanian families - fra baby til bedsteforældre. Dette gør legen med Sylvanian families langt mere realistisk, eftersom der altid vil være en karakterer, der kan repræsenterer dit barns unikke historie. Til de helt små i Sylvanian familien er alt fra kravlegård, tvillinge klapvogn til højstol. Til de ældre karakterer i familien er der jobmuligheder som tandlæge, indehaver af det lokale supermarked og landsbylæge.