• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Dukkehuse

Leder du efter et dukkehus til børn eller tilbehør til dukkehuse? Så er du kommet til rette side. Vi har samlet alle de søde dukkehuse og møbler til dukkehuse, så det er let for dig at finde frem til det du leder efter. Bland andet har vi det populære Lundby dukkehus og et stort udvalg af tilbehør og møbler hertil. Alle piger vil elske at have et dukkehus, og med det store online udvalg er mulighederne og kombinationerne uendelige.

Bestil et dukkehus eller tilbehør til dukkehuse online, og få det levereret indenfor tre hverdage. Men pas på du ikke selv forelsker dig i et!

170 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Bredt udvalg af dukkehuse i træ og plastik

Hos Børnenes Kartel finder du et bredt udvalg af forskellige dukkehuse:

F.eks. det klassiske svenske dukkehus fra Lundby, som mange mødre og bedstemødre kender fra deres barndom. Eller det smarte kubistiske dukkehus fra Djeco med arkitektegnede møbler til den moderne familie. I den anden ende af spektret finder vi dukkehuset fra danske Maileg, hvor de kære mus og minikaniner bor i yndige omgivelser i et univers af nostalgi og cuteness. Også i Sylvanian Family-universet bor de nuttede bløde dyr i skønne omgivelser i deres dukkehuse i en hyggelig gammeldags og nostalgisk stil.

Tilbehør til dukkehus

Flere dukkehuse leveres med dukkehusmøbler, så barnet hurtigt kan komme i gang med dukkehuslegen. Mange legetøjsbrands tilbyder hele møblementer i sæt, således at man i ét sæt kan få en hel indretning til f.eks. stuen, køkkenet eller soveværelset. Mange børn nyder også at ønske sig møbler til dukkehuset i jule- og fødselsdagsgave. Og over tid får barnet måske bygget sin helt egen indretning i dukkehuset.

Dukkehuset beboes oftest af en familie med mor, far og børn, og også tit en sød familiehund eller -kat. Franske Djeco har f.eks. skabt flere dukkesæt med forskellige familier, kæledyr - og også et sæt bedsteforældre - som jo også spiller en stor rolle i barnets liv. Også Le Toy Van tilbyder en sød familie med bedsteforældre udført i en stil, der passer smukt til dukkehusene i træ

Lærerigt for børn i alle aldre

Leg med dukkehuset er en spændende leg, hvor barnet udforsker de forskellige roller, som indbyggerne i dukkehuset præsenterer. I legen kan også inddrages andre legekammerater, så børnene sammen kan indtage miniatureverdenen og udvide rollelegen med hver deres færdigheder og spirende erfaringer.

I børnehaver, SFO'er og lignende institutioner er legen med dukkehusene en elsket leg som skaber samhørighed og fælles leg på tværs af alder og køn. Her vælger institutionen ofte mere robuste dukkehuse udført i træ, som kan holde til mange timers sjov og leg.

Giv et dukkehus i gave

Et dukkehus eller dukkehusmøbler er en oplagt gaveidé til børn helt fra 3 års alderen. Hos Børnenes Kartel tilbyder vi et stort og spændende udvalg af både klassiske dukkehuse, dukkehuse i træ og masse af spændende møblementer og figurer. Vi pakker dine gaver smukt ind i vores eget gavepapir og sørger for hurtig levering til dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål om dukkehuse og dukkehusmøbler.

Hvilket dukkehus skal man købe?

Hvilket dukkehus, der vil passe bedst til dit barn, afhænger af flere ting. Men grundlæggende handler det om at vælge et dukkehus, som dit barn kan lide. Det kan være alt fra temaet, detaljerne, størrelsen eller dukkerne dertil, der fanger dit barn. Så lad det selv vælge, så kommer du længst.

Hvad med møbler og dukker til et dukkehus?

Der kan købes matchende møbler og dukker til næsten alle dukkehuse. Så vil du gerne holde temaet og ordentligheden, giver det mening at vælge tilbehør, der passer til huset. Men de fleste børn er ligeglade med det - så du kan sagtens mikse forskellige typer dukker, figurer og lignende i ét dukkehus. Lad endelig fantasien få frit løb - det gavner dit barns læring.