• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Tinti

Tinti gør badetiden til en leg med de skønneste Tinti-badefarver, der giver en frisk farve til badevandet. Glæd dig til at opleve ungernes begejstring, når farven lige så stille breder sig i vandet, og I pludselig er langt fra det almindelige, gennemsigtige badevand. Find flere udgaver af Tinti-badekugler og andet Tinti-badesjov her.  

26 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Gør badetiden sjovere for store og små

Nogle børn er rigtige vandhunde, der elsker at komme i bad, imens andre børn har flere forbehold over for projektet. Særligt hårvasken kan volde problemer, men måske lidt Tinti-badefarve i vandet kan distrahere tilstrækkeligt til, at badet kan overstås uden for mange utilfredse miner. Der er noget fascinerende over at se badevandet skifte farve, og det er ikke kun spændende første gang, men lige dragende hver gang, I bruger produkterne fra Tinti, der er et herligt supplement til andet badelegetøj i badeværelset.

Hudvenlig Tinti-badesjov, hvor farven ikke smitter af

Alle produkter fra Tinti er hudvenlige, baseret på madfarver og selvfølgelig helt uden parabener og konserveringsmidler. Du kan derfor bruge Tinti-badefarver med god samvittighed. Selvom badeprodukterne farver vandet, så sætter de sig ikke på barnets hud, og hverken fliser, klinker eller badekar bliver farvet. Sidder der en rest af Tinti-badefarven tilbage, skylles der blot efter med vand, hvorefter farven forsvinder, og der er derfor ikke meget ekstra arbejde i at lade ungerne lege med produkterne fra Tinti i badet. 

Køb Tinti-badefarve online hos Børnenes Kartel

I sortimentet fra Tinti finder du blandt andet badeskum i forskellige farver, knitrebad, modellérsæbe, sæbekugler, der farver vandet, badevandsfarve og malesæbe. Tinti gør bad efter bad til en sand fornøjelse, og ungerne kan sidde i blød i vandet længe og hygge sig med produkterne fra Tinti. Tinti byder på massevis af skønne og lidt utraditionelle gaveidéer, der vil vække stor glæde i familier med børn, og vi håber, at du vil gå på opdagelse i udvalget her og finde netop de produkter fra Tinti, som vil skabe mest begejstring hos dine egne eller andre heldige børn i familien eller vennekredsen. Køb online her, og få masser af Tinti-badesjov leveret inden længe.