• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Dukketøj og sko

Dukkeleg er noget, som mange børn kan lide, og dukkerne skal selvfølgelig være ordentligt klædt på. Hos Børnenes Kartel finder du masser af smart dukketøj og de fineste små dukkesko til dukker i mange forskellige størrelser. Find tøj, der passer til dit barns dukke, og gør legen endnu sjovere med flere muligheder for at skifte dukkens påklædning. 

124 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Giv barnets dukke lidt nyt til garderoben

Dukketøj er mindst lige så sødt som babytøj til en nyfødt, og garderoben kan ikke blive for stor. Før du shopper løs af fint dukketøj, er det dog vigtigt at kende størrelsen og også gerne mærket på dit barns dukke, så der er størst mulig chance for, at tøjet passer. Vores brede udvalg af tøj til dukker byder på dukketøj til dukker fra en lang række af populære brands, og ofte passer dukketøjet også godt på dukker fra andre mærker med cirka samme størrelse. Vi har både søde hverdagssæt, festtøj og overtøj, så dukken kan blive godt klædt på til hver en anledning. 

Har dit barn endnu ikke fået sin første dukke, kan du starte med at gå på opdagelse blandt vores mange forskellige dukker her, og du bør heller ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg af dukketilbehør, der hurtigt gør legen med dukker endnu sjovere. 

Nyd at se dit barn tage sig kærligt af dukken

Det er altid fantastisk at betragte sit barns leg på afstand - og særligt i omsorgslege, hvor barnet ofte er et spejl af dig og måske bruger dine ord eller din måde at trøste og vise kærlighed på. 

Leg med dukker hitter ofte længe, og mange børn kan bruge rigtig meget tid på at skifte ble på dukken, udvælge det flotteste dukketøj, give det på og sørge for mad og underholdning. Den samme leg kan leges om og om igen med få, små ændringer, og du skal endelig lade barnet lege og bruge sin fantasi. Dukkeleg styrker barnets sociale kompetencer, og en dukke med tilhørende dukketøj er en helt uvurderlig gave, der hurtigt bliver en favorit blandt legetøjet på børneværelset. 

Vælg tøj til dukken online hos Børnenes Kartel

Med så meget fint dukketøj og de sødeste dukkesko at vælge imellem, kan det være svært at begrænse sig. Du vil dog nok hurtigt spotte ét eller flere sæt, du slet ikke kan få øjnene fra igen, og mon ikke det så er dem, der skal flytte ind i dukkegarderoben inden længe. Bestil online her, og glæd dig til, at dukken snart skal prøve det nye dukketøj på.