• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 3-4 hverdage

Gaveindpakning

I år kan du give dine pakker og julegver et ekstra nivuea. Det kan du gøre med vores flotte gavepapir. Det meste af vores gavepapir kommer fra danske Maileg. Hvor kvalitet og design er i fuldt fokus.

Når du køber Maileg gavepapir, er du altså sikret julegavepapir, som passer perfekt til selv de fineste pakker. Julegavepairet fra Maileg er prydet af små mønstre. Det være sig juletræer, rensdyr, snemænd osv. Alle sammen klassiske julemotiver, som genkendes af både store og små. 

 

13 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Julestemning med Maileg julegavepapir

Der er massere af forskellige gaveindpaknings muligheder derude, men i vores øjne er intet så flot som Mailegs julepapir. Dels fordi det er trygt på cremet papir, som giver en følelse af, at det er gammeldags papir, og dels fordi det er fyldt med små nisser, snemænd og rensdyr på papiret, som tilfører dine pakker den helt rigtige julestemning, når pakken gives til dem du holder af. Maileg gavepapir er perfekt til en aften, hvor familien er sammen om at pakke gaver ind. Maileg gavepapir er et sikkert hit hos de mindste, hvor nisser, rensdyr og snemænd, har en lidt større plads i hjertet, end hos voksne.

Maileg gavepapir hos Børnenes Kartel

Det er så hyggeligt at pakke gaver ind sammen. Maileg gavepapir vil både tiltale små og store. Det vil ligeledes gøre sit til, at julestemningen indfinder sig i de ganske hjem. Med Maileg julegavepapir får du både begejstring og glæde, mens du pakker ind OG når pakkerne skal pakkes ud.

Står du og mangler du inspiration til, hvad du skal pakke ind i Maileg gavepapir? Vi har et stort udvalg af gavr til store og små. Tjek selv i vores kategori med kalendergaver.