• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Dukkelifte

Er dit barn vild med dukker, bliver legen kun endnu mere hyggelig med forskelligt tilbehør til dukkerne. En dukkelift er perfekt at putte dukken i, når det er sovetid, og den er let at bære med sig rundt, når dukken og den lille dukkepasser er på farten. Du finder vores mange søde dukkelifte her, hvor du kan vælge mellem flere modeller til dukker i forskellige størrelser.

5 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Bredt udvalg af de fineste dukkelifte til dukker i alle størrelser

Der er kræset for designet ned til mindste detalje på vores søde, autentiske dukkelifte. Nogle er i stof, imens andre er i flettet materiale, og alle har praktiske håndtag, der gør det nemt at løfte liften med dukken i og begive sig ud på eventyr. Alt efter model kan de fleste dukkelifte passe ned i en dukkevogn eller en dukkeseng, og det enkle, feminine udtryk på dukkeliftene passer rigtig godt til meget af det andet tilbehør til de forskellige dukker, du finder her hos Børnenes Kartel. Vær omhyggelig med at vælge en dukkelift, der passer i længden på dit barns foretrukne dukke, og glæd dig til at overraske en lille dukkemor eller dukkefar, der sikkert straks vil tage den nye dukkelift i brug.

 

Køb dukkelifte af høj kvalitet hos Børnenes Kartel

Det er fantastisk at se sit barn leve sig fuldt ind i rollen som omsorgsperson for den lille dukke, der skal have mad, underholdes, have skiftet ble og puttes, når den bliver træt. I en dukkelift kan dukken ligge trygt og rart samtidig med, at den bliver taget med rundt i hele hjemmet. Find både ensfarvede dukkelifte og dukkelifte i søde mønstre her, og tag barnet med på råd, når den nye dukkelift skal vælges, eller vælg selv den dukkelift, som du tror, at dit barn vil blive allermest glad for.